Jim Knoop en de Wilde 13

Jim Knoop en de Wilde 13 - M. Ende | Nextbestfoodprocessors.com

...' hoe ze erin kunnen slagen de 'Wilde 13', de niets ontziende zeerovers, te verslaan en tevens wordt het geheim van de afkomst van Jim Knoop onthuld ... Jim Knopf und die Wilde 13 — Michael Ende | Last.fm ... . Een heerlijk voorleesboek voor kinderen vanaf 8 jaar of voor oudere kinderen - en volwassenen! - om zelf te lezen. Michael Ende is een geweldige auteur. Download en lees het boek Jim knoop en de wilde 13 op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt Jim knoop en de wilde 13 in PDF, ePUB, MOBI. Jim Knoop en de Wilde 13 Michael Ende. Na hun eerste grote reis vol avonturen vinden Jim Knoop en zijn grote vriend Lucas de machinist het op het ... Jim Knoop en de wilde 13 - M. Ende - (ISBN: 9789062388363 ... ... . Jim Knoop en de Wilde 13 Michael Ende. Na hun eerste grote reis vol avonturen vinden Jim Knoop en zijn grote vriend Lucas de machinist het op het eiland Lommerland wel een beetje erg stil en ze zoeken - en vinden - al spoedig een reden om opnieuw met Emma, de oude, trouwe locomotief op reis te gaan. Michael Ende, Jim Knoop en de wilde 13. Fantastische avonturen van Jim Knoop en Lucas de machinist, waarin ze een onoverwinnelijke zeeroversbende ontmoeten en een groot geheim ontdekken. Vanaf ca. 9 jaar. Christofoor, gebonden, 262 blz. ISBN 9789062388363 De Hebban Rank geeft een real-time overzicht van de tienduizend populairste boeken op Hebban. De toplijst wordt elke nacht ververst. Hieronder vind je de historie van de ranking van Jim Knoop en de wilde 13 van Michael Ende sinds november 2018. Jim Knoop gaat om raad vragen bij de schijnreus Tur Tur, in de woestijn van het einde van de wereld. Onderweg beleeft hij verschillende avonturen met de zeemeerminnen, zeker als blijkt dat een van hen door de bende 'De wilde 13' ontvoerd is. Educatief Kinderboeken Fictie en verhalen Non-fictie en vrije tijd Reis, verblijf en vervoer Non-fictie informatief Religie,filosofie en psychologie Zakelijk en studie Wetenschap en informatica Prijs Tot € 5,- Tot € 10,- Tot € 15,- Tot € 20,-Tot € 25,-Toon alles Binding Paperback Ringband Hardback Toon alles Jim Knoop en de wilde 13 . Michael Ende. Fantastische avonturen van Jim Knoop en Lucas de machinist, waarin ze een onoverwinnelijke zeeroversbende ontmoeten en een groot geheim ontdekken. Vanaf ca. 9 jaar. Hardback. Christofoor. 262 p. zw/w ills. nr. 16471 Van € 14,90 voor € 4,95 Editions for Jim Knopf und die Wilde 13:...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Ende
DIMENSIE
7,71 MB
BESTANDSNAAM
Jim Knoop en de Wilde 13.pdf

OMSCHRIJVING

Na hun eerste grote reis vol avonturen vinden Jim Knoop en zijn grote vriend Lucas de machinist het op het eiland Lommerland wel een beetje erg stil en ze zoeken - en vinden - al spoedig een reden om opnieuw met Emma, de oude, trouwe locomotief op reis te gaan. Ze varen de wijde oceaan weer op en al spoedig blijkt, dat hen geen zee te diep, geen berg te hoog en geen avontuur gevaarlijk genoeg kan zijn. Door het ontdekken van een groot geheim slagen zij er in Emma om te bouwen tot een Perpetumobiel, waardoor ze zelfs leert vliegen! Behalve tal van oude bekenden, zoals meneer Toer Toer, de schijnreus, de halfdraak Nepomoek, het pietepeuterige Mandaleesje Ping Pong, het lieve prinsesje Li Si en natuurlijk de aardige bewoners van Lommerland, ontmoet het dappere tweetal veel andere mensen en vreemde wezens. Na een bonte reeks van avonturen vertelt de 'Gouden draak van de Wijsheid' hoe ze erin kunnen slagen de 'Wilde 13', de niets ontziende zeerovers, te verslaan en tevens wordt het geheim van de afkomst van Jim Knoop onthuld. Een heerlijk voorleesboek voor kinderen vanaf 8 jaar of voor oudere kinderen - en volwassenen! - om zelf te lezen.

Wil je het boek lezen?Jim Knoop en de Wilde 13 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Ende. Lezen Jim Knoop en de Wilde 13 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN