Jim Knoop en de Wilde 13

Jim Knoop en de Wilde 13 - M. Ende | Nextbestfoodprocessors.com

...n de Wijsheid' hoe ze erin kunnen slagen de 'Wilde 13', de niets ontziende zeerovers, te verslaan en tevens wordt het geheim van de afkomst van Jim Knoop onthuld ... Jim Knopf und die Wilde 13 — Michael Ende | Last.fm ... . Een heerlijk voorleesboek voor kinderen vanaf 8 jaar of voor oudere kinderen - en volwassenen! - om zelf te lezen. Jim Knoop en de wilde 13. Na hun eerste grote reis vol avonturen vinden Jim Knoop en zijn grote vriend Lucas de machinist het op het eiland Lommerland wel een beetje erg stil en ze zoeken - en vinden - al spoedig een reden om opnieuw met Emma, de oude, trouwe locomotief op reis te gaan. Ze varen de wijde oceaan weer op en al spoedig blijkt, dat hen geen zee te diep, geen berg te hoog en geen ... Jim Knoop en de wilde 13 | ISBN 9789062388363 di ... Jim Knoop en de wilde 13 - M. Ende - (ISBN: 9789062388363 ... ... . Ze varen de wijde oceaan weer op en al spoedig blijkt, dat hen geen zee te diep, geen berg te hoog en geen ... Jim Knoop en de wilde 13 | ISBN 9789062388363 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Ende
DIMENSIE
3,88 MB
BESTANDSNAAM
Jim Knoop en de Wilde 13.pdf

OMSCHRIJVING

Na hun eerste grote reis vol avonturen vinden Jim Knoop en zijn grote vriend Lucas de machinist het op het eiland Lommerland wel een beetje erg stil en ze zoeken - en vinden - al spoedig een reden om opnieuw met Emma, de oude, trouwe locomotief op reis te gaan. Ze varen de wijde oceaan weer op en al spoedig blijkt, dat hen geen zee te diep, geen berg te hoog en geen avontuur gevaarlijk genoeg kan zijn. Door het ontdekken van een groot geheim slagen zij er in Emma om te bouwen tot een Perpetumobiel, waardoor ze zelfs leert vliegen! Behalve tal van oude bekenden, zoals meneer Toer Toer, de schijnreus, de halfdraak Nepomoek, het pietepeuterige Mandaleesje Ping Pong, het lieve prinsesje Li Si en natuurlijk de aardige bewoners van Lommerland, ontmoet het dappere tweetal veel andere mensen en vreemde wezens. Na een bonte reeks van avonturen vertelt de 'Gouden draak van de Wijsheid' hoe ze erin kunnen slagen de 'Wilde 13', de niets ontziende zeerovers, te verslaan en tevens wordt het geheim van de afkomst van Jim Knoop onthuld. Een heerlijk voorleesboek voor kinderen vanaf 8 jaar of voor oudere kinderen - en volwassenen! - om zelf te lezen.

Wil je het boek lezen?Jim Knoop en de Wilde 13 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Ende. Lezen Jim Knoop en de Wilde 13 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN