De vent is de tent

De vent is de tent - Paul Stamsnijder | Nextbestfoodprocessors.com

...opt de tent. Dat doet Michiel Witteveen, de directeur van Blokker Holding, ook ... Over de vent, de tent en de cent | Leisure Brains ... . Hij is de nieuwe eigenaar van winkelketen Blokker, Marskramer en Big Bazar, een prijsvechter die het moest ... De vent is de tent Oscar Langerak van bedrijfsvideowerkt.nl en VideoAgency legt uit hoe cumelabedrijven meer kunnen halen uit de bedrijfsfilm. Waarom is het de moeite waard om hierin te investeren? In een tijdsbestek van één tot vijftien minuten - en soms langer - zoveel mogelijk machines laten zien, dat is de rode draad De vent is de tent | ISBN 9789462200906 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De vent is de tent. reputatiemanagement i ... De vent is de tent - Reputatiegroep ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De vent is de tent. reputatiemanagement in de praktijk. Paul Stamsnijder. Prijs: € 31,50: Levertijd: vandaag voor 23:00 besteld, morgen bij u thuisbezorgd: Bindwijze: Boek, Paperback (24-04-2014) Genre: Management algemeen: Boekenliefde.nl: De vent is de tent op boekenliefde.nl. Voeg toe aan verlanglijst: De vent is de tent is het standaardwerk voor iedereen die met reputatiemanagement aan de slag wil: communicatie- en marketingprofessionals, leidinggevenden en zij die dat willen worden. Een praktisch boek met de meest recente inzichten op het gebied van positionering en identiteitsontwikkeling, social media, crisiscommunicatie, maatschappelijk verantwoord ondernemen en storytelling. De vent is de tent is het standaardwerk voor iedereen die met reputatiemanagement aan de slag wil: communicatie- en marketingprofessionals, leidinggevenden en zij die dat willen worden. Een praktisch boek met de meest recente inzichten op het gebied van positionering en identiteitsontwikkeling, social media, crisiscommunicatie, maatschappelijk verantwoord ondernemen en storytelling. De uitdaging: maak van medewerkers ambassadeurs.De vent is de tent is het standaardwerk voor iedereen die met eputatiemanagementaan de slag wil: communicatie- en marketingprofessionals, leidinggevenden en zij die dat willen worden. Van heinde en verre kwam men naar Restaurant Plaszicht aan de Oud Hoenderhoeksedijk midden in het Bernissegebied. Gerard Flaes begreep het. Hij en zijn team maakte er een daverend succes van. Helaas overleed Gerard. En het succes was over. Andere ondernemers kwamen. Maar er is een oud gezegde: "Eerst de vent en dan de tent". Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek De vent is de tent, geschreven door Paul Stamsnijder. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over reputatiemanagement, reputatie, praktijk, de vent is de tent & Stamsnijder....

INFORMATIE

AUTEUR
Paul Stamsnijder
DIMENSIE
9,23 MB
BESTANDSNAAM
De vent is de tent.pdf

OMSCHRIJVING

De vent is de tent 1e druk is een boek van Paul Stamsnijder uitgegeven bij Academic Service. ISBN 9789052617954 Reputatiemanagement is meer dan ooit bepalend voor zakelijk, politiek en persoonlijk succes. Het vertrouwen in ondernemingen en hun bestuurders is de laatste jaren als sneeuw voor de zon verdwenen. Het publiek is niet op zoek naar een oplossing, maar naar de schuldige. Actuele voorbeelden als ANWB, BP, de Nederlandsche Bank, Inholland, Nokia, de Staatsloterij en Toyota zeggen genoeg. Bestuurders liggen steeds vaker persoonlijk onder vuur. Tegelijkertijd zijn organisaties met een goede reputatie aantrekkelijker voor klanten, investeerders, medewerkers, de politiek en de pers. En ze zijn beter in staat om crises te overleven. Denk aan Albert Heijn, Van Gansewinkel Groep, McKinsey, Nationale-Nederlanden, Rabobank en TNT. Dat stelt iedereen die zich bezighoudt met reputatiemanagement in de praktijk voor een complexe taak. Het ontwikkelen van naam en faam hangt niet af vann individu, maar juist van wat de organisatie als collectief aan de wereld laat zien. De uitdaging: maak van medewerkers ambassadeurs. De vent is de tent is het standaardwerk voor iedereen die met reputatiemanagement aan de slag wil: communicatie- en marketingprofessionals, leidinggevenden en zij die dat willen worden. Een praktisch boek met de meest recente inzichten op het gebied van positionering en identiteitsontwikkeling, social media, crisiscommunicatie, maatschappelijk verantwoord ondernemen en storytelling. Paul Stamsnijder (1968) helpt mensen en organisaties hun leiderschap te ontwikkelen. Hij is founding partner van de Reputatiegroep, de eerste onafhankelijke adviespraktijk voor reputatievraagstukken in de Benelux. Daarnaast is Stamsnijder programmadirecteur voor de postdoctorale opleiding Master of Reputation Management van EURIB, het European Institute for Brand Management. Hij publiceerde eerder Goed nieuws in kwade tijden: crisiscommunicatie in de praktijk (2002) en Het merk is dood, leve het merk: rebranding mislukking of meesterwerk (2008).

Wil je het boek lezen?De vent is de tent in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul Stamsnijder. Lezen De vent is de tent Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN