De verdwenen schilderijen

De verdwenen schilderijen - Gauke Andriesse | Nextbestfoodprocessors.com

...s Meninas(zie verderop). De verdwenen schilderijen | ISBN 9789045012254 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Er is te lang getalmd; Zesduizend schilderijen spoorloos ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Een schilderij, vermoedelijk van de Oostenrijkse kunstenaar Gustav Klimt, is na bijna 23 jaar teruggevonden. Bildnis einer Frau werd gisteren in de tuin van een museum in het Italiaanse Piacenza ... Het Zapp-echtpaar Nienke van den Berg en Fernando Halman krijgt een rondleiding langs de schilderijen in het immense kasteel. Een geliefd kunstwerk van de baron (Edo Brunner) is ineens weg. Bij Ron in het Kasteel ... Het verdwenen schilderij. Afl. 1 - 7 ... De verdwenen schilderijen | Boeken ... . Een geliefd kunstwerk van de baron (Edo Brunner) is ineens weg. Bij Ron in het Kasteel ... Het verdwenen schilderij. Afl. 1 - 7 aug 2017 15:30 . 23 min 23 min nieuw. bekeken. De verdwenen medaille. Afl. 2 - 8 aug 2017 15 ... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Maher T.F. - De verdwenen schilderijen Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan....

INFORMATIE

AUTEUR
Gauke Andriesse
DIMENSIE
4,27 MB
BESTANDSNAAM
De verdwenen schilderijen.pdf

OMSCHRIJVING

In 1941 worden de in Nederland wonende joodse bankier Otto Lisetsky en zijn vrouw Lili door de nazi's afgevoerd en omgebracht. Hun beroemde schilderijencollectie wordt als 'Feindvermögen' geconfisqueerd en verdwijnt naar Duitsland. In 1947 overlijdt Han van Meegeren, de man die vlak na de oorlog werd ontmaskerd als de meestervervalser die voor vele miljoenen perfect nagemaakte Vermeers had verkocht aan hooggeplaatste nazi's. Meer dan vijftig jaar later overlijdt een gerespecteerde kunstkenner en vriend van privédetective Jager Havix. In zijn nalatenschap bevindt zich een onbekend gebleven vervalsing van Van Meegeren. Niet veel later wordt Havix benaderd door de erfgenamen van de Lisetsky's. Stap voor stap dringt Havix binnen in een kunstwereld waar nog steeds blijkt te worden gehandeld in roofkunst. Hij ontdekt dat een gerenommeerde Nederlandse kunsthandel de onderhandse verkoop van de Lisetsky-collectie voorbereidt. Dan wordt een rijke verzamelaar vermoord en pleegt een succesvolle beurshandelaar zelfmoord. Terwijl Havix met steeds grotere haast naar de anonieme verkoper van de Lisetsky-collectie zoekt, ontdekt hij schokkende feiten over de herkomst van de opgedoken vervalsing van Van Meegeren.

Wil je het boek lezen?De verdwenen schilderijen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gauke Andriesse. Lezen De verdwenen schilderijen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN