Het geestige lichaam

Het geestige lichaam - Diekstra | Nextbestfoodprocessors.com

...gevers B.V.. ISBN 9789022981696 In... Coachingssalon Het Geestige Lichaam Baanstraat 3 1135 CB Edam ... René Diekstra - Het Geestige Lichaam (Tussen Brein En Body ... ... . E-mail: [email protected] Telefoon: 06-29584187 AMEN Het was de eerste keer dat ze alleen naar de peuterspeelzaal mocht. Al vanaf haar eerste levenskwartaal heb ik haar zonder moeite weggebracht naar haar lieve gastouder. En ook dit gebeuren trad ik goed voorbereid en zonder zenuwen tegemoet. Ze had er veel zin in en ik keek er zelfs naar uit, omdat die… Het geestige lichaam biedt daarn ... Ik geloof! - Het Geestige Lichaam ... . Ze had er veel zin in en ik keek er zelfs naar uit, omdat die… Het geestige lichaam biedt daarnaast praktische adviezen die de samenwerking tussen uw lichaam en geest een positieve impuls kunnen geven. (pakketpost) alle boeken van René Diekstra. Recensie. Het gaat hier om 64 korte stukjes over allerlei zaken die met ons geestelijk en lichamelijk welzijn te maken hebben. Coachingssalon Het Geestige Lichaam Baanstraat 3 1135 CB Edam. E-mail: [email protected] Telefoon: 06-29584187 Naast het feit dat dit 'cor...

INFORMATIE

AUTEUR
Diekstra
DIMENSIE
5,82 MB
BESTANDSNAAM
Het geestige lichaam.pdf

OMSCHRIJVING

Het geestige lichaam 1e druk is een boek van Diekstra uitgegeven bij A.W. Bruna Uitgevers B.V.. ISBN 9789022981696 In hoeverre drukt ons lichaam een stempel op onze stemming, onze gevoelens en ons gedrag? Hoe beïnvloedt onze geest ons lichaam en onze gezondheid? Hoe subtiel is de wisselwerking tussen onze geestelijke gezondheid en ons lichamelijke welzijn? Lichaam en geest stimuleren elkaar vrijwel voortdurend. Deze symbiose bepaalt voor een groot gedeelte ons lichamelijke en geestelijke welbevinden of juist het gebrek daaraan. In het geestige lichaam behandelt Rene Diekstra met de hem kenmerkende, warm-menselijke vertelstijl de verschillende factoren die van invloed zijn op onze lichamelijke gezondheid en ons geestelijke welzijn. Voor een goed beeld van uw gezondheid zijn er zes elementen en hun onderlinge samenhang vormt het leeuwedeel van dit boek. Het geestige lichaam biedt daarnaast praktische adviezen die de samenwerking tussen uw lichaam en geest een positieve impuls kunnen geven.

Wil je het boek lezen?Het geestige lichaam in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diekstra. Lezen Het geestige lichaam Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN