Frankrijk. koken in de wereld

Frankrijk. koken in de wereld - Susi Piroue | Nextbestfoodprocessors.com

...en als je wilt reserveren om te komen eten ... 25 beste afbeeldingen van Frankrijk - Frankrijk, Rond de ... ... . Beroemde Koks Overzicht Beste Koks ter Wereld Dit is een lijst van bekende chef-koks met een artikel op de Nederlandstalige Wikipedia. In de kolom "culina" wordt de belangrijkste kookkunst vermeld. Het aantal Michelinsterren in de kolom is de som van alle restaurants met zo'n ster die onder supervisie van betreffende chef-kok staan [en wanneer ze dat stonden staan de sterren tussen haakjes]. KOKEN IN DE PROVENCE (Paperback). Al jar ... bol.com | Frankrijk het zuiden. koken in de wereld ... ... . KOKEN IN DE PROVENCE (Paperback). Al jarenlang heeft Patricia Wells een liefdesrelatie met een bepaalde streek van Frankrijk, een eeuwenoude stenen... Italie. koken in de wereld is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Italie. koken in de wereld PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Italie. koken in de wereld Koken in Frankrijk Portal voor de publicatie van evenementen op het gebied van koken in Frankrijk. Indien u evenementen heeft op dit gebied (kookcursussen, tentoonstellingen, beurzen of workshops) die in Frankrijk plaatsvinden, of u zoekt de perfecte locatie in Frankrijk om uw eigen kook workshops te organiseren, neemt u dan contact met ons op via het contact formulier. De lessen worden gegeven aan een kleine groep deelnemers, van 3 tot 6 personen. We gaan aan de slag met verse producten, zoveel mogelijk uit de regio en uit eigen tuin. We maken voornamelijk Franse gerechten. Uiteraard koken we met wat het seizoen te bieden heeft. Themafeest: Een reis rond de wereld Met dit thema worden kinderen meegenomen op een grote reis. Kinderen gaan de wereld rond en leren verschillende culturen beter kennen. Door middel van verschillende activiteiten en spelletjes kunnen de kinderen een stempel verdienen in hun eigengemaakte paspoort. Kookkunst is de kunst om voedsel te bereiden, waarbij de nadruk ligt op het optimaliseren van de smaak. Koken is een veelheid aan kooktechnieken. Door kooktechnieken te variëren en ingrediënten te combineren, ontstaan diverse gerechten en per land of streek keukens, zoals de klassieke Franse keuken, de Hollandse pot of de Aziatische keuken. Gastronomie is de leer van de verfijnde keuken, van ... Uit de delen "Koken in de wereld" stelde de redactie van de serie een internationaal kookboek samen met recepten van nationale en regionale specialiteiten uit Amerika, Arabische landen, China, Duitsland, Europese keukens, Frankrijk, Griekenland, India, Italië, Mexico, Oostenrijk, Spanje, Thailand en Turkije. Culinair - Frankrijk - In 30 minuten kook ik voor de hele week In no time op tafel, het kan! In Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld laat J.-F. Mallet je zien hoe j...

INFORMATIE

AUTEUR
Susi Piroue
DIMENSIE
9,44 MB
BESTANDSNAAM
Frankrijk. koken in de wereld.pdf

OMSCHRIJVING

Frankrijk heeft vele gezichten: van het warme, mediterrane zuiden tot het in nevelen gehulde noorden, van de met sneeuw bedekte Alpen tot de vruchtbare vlakten. De kleuren van de Provence en de woeste Atlantische Oceaan, de schittering van Parijs, de verstilde betovering van een klein dorpje op het platteland - dit grote land middenin West-Europa is een land van verrassende tegenstellingen. Even wisselend en veelzijdig als het landschap is de Franse keuken: ieder gebied heeft zijn eigen culinaire tradities. Sedert mensenheugenis worden op het platteland de bijzonderste recepten van generatie op generatie overgeleverd. Daarbij is een specifiek Franse kookstijl ontstaan: gebruikmakend van de allerbeste ingrediënten worden door een geraffineerd eenvoudige bereidingswijze zeer bijzondere en afwisselende gerechten geschapen. "Leven als God in Frankrijk- - dat kan men in dit paradijselijke land overal: of men zich neerzet bij een glas cider met crépes in het stormachtige Bretagne, dan wel bij een rode landwijn en een van kruidenaroma's doortrokken bouillabaisse in de Provence, "savolr vivre" is de grote gemeenschappelijke factor van een heel volk. Want de Fransen zijn niet alleen begenadigde koks, maar ook meesters in de kunst van het genieten. Dit boek brengt de Franse keuken en een vleugje Franse levenskunst dichterbij. In het eerste hoofdstuk passeren verschillende streken van Frankrijk de revue. U vindt hier ook allerlei wetenswaardigs over de mensen, hun culinaire specialiteiten en hun feesten. De hoofdstukken met recepten volgen de lijn van het traditionele Franse menu, van verfijnde soepen, via bijzondere voorgerechten, tot smakelijke vlees- en visgerechten en de verrukkelijkste desserts. Alle recepten zijn authentiek. In de inleiding van ieder hoofdstuk worden enkele wetenswaardigheden over de gang in kwestie gegeven. Een Frans menu bestaat altijd uit verschillende gangen; de hoeveelheden per gerecht zijn dan ook aan de krappe kant. Bijgerechten zult u in dit boek niet vinden: deze worden door de Fransen als voorgerecht of tussengang geserveerd, en men geeft er brood bij. Praktische receptenbeschrijvingen, waardevolle tips en duidelijke stap-voor-stap fóto's staan garant voor een goed resultaat. Wijnsuggesties, variaties en interessante korte informatie over lokale produkten ronden de recepten af. Achterin dit boek vindt u echt Franse menusuggesties, waarmee u òok thuis een typisch Franse maaltijd voor uw familie of vrienden op tafel kunt zetten. Een verklarende woordenlijst kan opheldering verschaffen bij enkele ongebruikelijke termen uit de Franse keuken. Met behulp van het register kunt u alle recepten en informatie gemakkelijk terugvinden. Wij wensen u veel genoegen op uw zwerftocht door Frankrijk: de culinaire route is een uitstekende manier om het land te leren kennen, en de Fransen beter te begrijpen! Bon appétit!

Wil je het boek lezen?Frankrijk. koken in de wereld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Susi Piroue. Lezen Frankrijk. koken in de wereld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN