De wereld van Heartland

De wereld van Heartland - Lauren Brooke | Nextbestfoodprocessors.com

...n de serie staat allerlei informatie over het karakter van paarden en over hoe het er aan toe gaat daar ... e-boek - De wereld van Heartland | 9789020632477 ... ... .. Paardenranch Heartland is een 25-delige boekenreeks over een fictieve paardenboerderij in de heuvels van Virgina, geschreven door Lauren Brooke vanaf 2001. Uitgeverij: Kluitman Alkmaar B.V. vertaald: Sophie de Lint Op paardenranch Heartland vangen Amy en haar familie bange en mishandelde paarden op. In dit notitieboek van Amy lees je alles over de wereld van Heartland. Je leert meer over de belangri ... Paardenranch Heartland - Wikipedia ... . In dit notitieboek van Amy lees je alles over de wereld van Heartland. Je leert meer over de belangrijke technieken van de join-up en T-touch, die Amy van haar moeder heeft geleerd en die de basis vormen van alles wat er op Heartland gebeurt. Auteur: Lauren Brooke Omslag: Nanette Hoogslag De wereld van Heartland Op paardenranch Heartland vangen Amy en haar familie bange en mishandelde paarden op. In dit notitieboek van Amy lees je alles over de wereld van Heartland. Je leert meer over de belangrijke technieken van de join-up en T-touch, die Amy van haar moed...

INFORMATIE

AUTEUR
Lauren Brooke
DIMENSIE
3,29 MB
BESTANDSNAAM
De wereld van Heartland.pdf

OMSCHRIJVING

Op paardenranch Heartland vangen Amy en haar familie bange en mishandelde paarden op. In dit notitieboek van Amy lees je alles over de wereld van Heartland. Je leert meer over de belangrijke technieken van de join-up en T-touch, die Amy van haar moeder heeft geleerd en die de basis vormen van alles wat er op Heartland gebeurt. Ook lees je over Amy's werk met aromatherapie en de verschillende Bach Bloesem-remedies. Laat je door Amy rondleiden over het terrein van Heartland en luister naar haar verhalen over de huidige en vroegere bewoners van de paardenopvang. Natuurlijk vertelt ze over de paarden Storm en Pegasus, en over hoe ze aan haar eerste paard, Sundance, is gekomen. Verder heeft ze de krantenartikelen over haar beroemde ouders bewaard en ingeplakt, zodat je kunt lezen hoe Marion Bartlett en Tim Fleming elkaar hebben leren kennen en hoe het verder met hen is gegaan. Voor alle trouwe Heartland-fans, een boek dat je echt móét lezen!

Wil je het boek lezen?De wereld van Heartland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lauren Brooke. Lezen De wereld van Heartland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN