De wereld van Heartland

De wereld van Heartland - Lauren Brooke | Nextbestfoodprocessors.com

... die haar moeder haar geleerd heeft om met paarden om te gaan ... e-boek - De wereld van Heartland | 9789020632477 ... ... . Met die technieken zijn er op paardenranch Heartland al goede resultaten behaald. Vanaf ca. 11 jaar. vanaf 11 jaar. De wereld van Heartland (Paardenranch Heartland) y más de 8.000.000 libros están disponibles para Amazon Kindle . Más información De wereld van Heartland. Vrijheid. Hoop en dromen. In jouw hart. En meer belangrijke personages met een omschrijving: Jack Bartlett - de opa van Amy en Lou. Lou Fleming Trewin Amy's 23-jarige zus. Ty Baldwin - Amy's ... Paardenranch Heartland - Wikipedia ... . Lou Fleming Trewin Amy's 23-jarige zus. Ty Baldwin - Amy's vriend. Scott Trewin - dierenarts en Matts oudere broer, Lou's echtgenoot. Op paardenranch Heartland vangen Amy en haar familie bange en mishandelde paarden op. In dit notitieboek van Amy lees je alles over de wereld van Heartland. Je leert meer over de belangrijke technieken van de join-up en T-touch, die Amy van haar moeder heeft geleerd en die de basis vormen van alles...

INFORMATIE

AUTEUR
Lauren Brooke
DIMENSIE
11,39 MB
BESTANDSNAAM
De wereld van Heartland.pdf

OMSCHRIJVING

Op paardenranch Heartland vangen Amy en haar familie bange en mishandelde paarden op. In dit notitieboek van Amy lees je alles over de wereld van Heartland. Je leert meer over de belangrijke technieken van de join-up en T-touch, die Amy van haar moeder heeft geleerd en die de basis vormen van alles wat er op Heartland gebeurt. Ook lees je over Amy's werk met aromatherapie en de verschillende Bach Bloesem-remedies. Laat je door Amy rondleiden over het terrein van Heartland en luister naar haar verhalen over de huidige en vroegere bewoners van de paardenopvang. Natuurlijk vertelt ze over de paarden Storm en Pegasus, en over hoe ze aan haar eerste paard, Sundance, is gekomen. Verder heeft ze de krantenartikelen over haar beroemde ouders bewaard en ingeplakt, zodat je kunt lezen hoe Marion Bartlett en Tim Fleming elkaar hebben leren kennen en hoe het verder met hen is gegaan. Voor alle trouwe Heartland-fans, een boek dat je echt móét lezen!

Wil je het boek lezen?De wereld van Heartland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lauren Brooke. Lezen De wereld van Heartland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN