Op een naakte huid / Smeken om meer - Passie & Overgave Favorieten 408

Op een naakte huid / Smeken om meer - Passie & Overgave Favorieten 408 - Sarah Mayberry | Nextbestfoodprocessors.com

...ische selectie Op een naakte huid; Smeken om meer ... Spanking Forum: Haar zoete geheim ... . door Sarah Mayberry,Crystal Green. Harlequin Passie & Overgave Favorieten (Book 408) Bedankt voor het delen! Je hebt de volgende beoordeling en recensie ingeleverd. We zullen ze op onze site publiceren nadat we ze bekeken hebben. Op een naakte huid / Smeken om meer - Passie & Overgave Favorieten 408 is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Op een naakte huid / Smeken om meer - Passie & Overgave Favorieten 408 PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Op ee ... Op een naakte huid; Smeken om meer eBook door Sarah ... ... .nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Op een naakte huid / Smeken om meer - Passie & Overgave Favorieten 408 Op een naakte huid / Smeken om meer - Passie & Overgave Favorieten 408 (eBook) Sarah Mayberry is een geweldige auteur. Download en lees het boek Op een naakte huid / Smeken om meer - Passie & Overgave Favoriet...

INFORMATIE

AUTEUR
Sarah Mayberry
DIMENSIE
6,54 MB
BESTANDSNAAM
Op een naakte huid / Smeken om meer - Passie & Overgave Favorieten 408.pdf

OMSCHRIJVING

1) OP EEN NAAKTE HUID - Soapster Mac Harrison speelt de hoofdrol in de erotische dromen van al zijn vrouwelijke kijkers. Ook in die van Grace, de schrijfster van het script. Achter haar gesloten oogleden doet ze alles met hem wat haar opgewonden verbeelding maar kan verzinnen. Wanneer ze samen met Mac locaties moet verkennen, blijkt dat hij in werkelijkheid nog veel heter is dan in haar fantasieën én bereid is ze stuk voor stuk te vervullen. Alleen stelt hij daarbij een eis: dat ze zich volledig zal laten gaan!Dit verhaal is eerder verschenen in Sexy onder de titel Opwindend scenario.(2) SMEKEN OM MEER - Juliana is gevraagd research te doen voor een boek over seks en erotiek in Japan. Als ze de eerste avond van haar bezoek langs de donkere steegjes en knipperende neonlichten van de rosse buurt van Tokio loopt, botst ze tegen een man op. Ze herkent hem direct. Als iemand haar kan meevoeren naar de wereld van grenzeloos genot en passie zonder enig taboe, is het deze Tristan. Dat weet ze omdat ze ooit een verboden liefde met hem beleefde. En nu, ver weg van alles en iedereen, durft ze hem te smeken om meer...Dit verhaal is eerder verschenen in White Silk onder de titel Na zonsondergang.

Wil je het boek lezen?Op een naakte huid / Smeken om meer - Passie & Overgave Favorieten 408 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sarah Mayberry. Lezen Op een naakte huid / Smeken om meer - Passie & Overgave Favorieten 408 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN