Operatie leunstoel

Operatie leunstoel - Maurits Martijn | Nextbestfoodprocessors.com

... met inlichtingenexpert Cees Wiebes reconstrueerde ik in anderhalf jaar de nooit vertelde sleutelrol die dit ... De Correspondent ... ... Operatie Leunstoel - Maurits Martijn & Cees Wiebes €5.00 'Ik heb het met ... Operatie leunstoel. Een Nederlands bedrijfje uit Noordwijk speelde, samen met de Binnenlandse Veiligheidsdienst (BVD), een sleutelrol bij een van de... Operatie-Leunstoel is boven alles een verhaal over mensen. Véél mensen. Daarom hier een handig overzicht van de belangrijkste figuren uit het verhaal - van Admiraal ... Alle hoofdrolspelers van operatie-Leunstoel op een rij ... ... . Véél mensen. Daarom hier een handig overzicht van de belangrijkste figuren uit het verhaal - van Admiraal tot BVD'er X. Een waargebeurd spionageverhaal dat bekend werd onder de naam "OPERATIE LEUNSTOEL". Matthijs van Nieuwkerk maakte dit gisteravond bekend in zijn veel bekeken programma DWDD.. In 1952 komt Amerika er achter dat de Russen hen 7 jaar lang hadden afgeluisterd, doordat zij afluisterapparatuur hadden verstopt in een plaquette van een Amerikaanse... OPERATIE LEUNSTOEL OPERATIE LEUNSTOEL (0) € 5,00. € 4,13 (incl. € 5,00) In winkelmandje . Bekijk de voorraad van alle winkels. Het is mogelijk om dit product thuis te laten bezorgen. The Read Shop bestaat 27 jaar: 170 f...

INFORMATIE

AUTEUR
Maurits Martijn
DIMENSIE
10,69 MB
BESTANDSNAAM
Operatie leunstoel.pdf

OMSCHRIJVING

Een Nederlands bedrijfje uit Noordwijk speelde, samen met de Binnenlandse Veiligheidsdienst (BVD), een sleutelrol bij een van de grootste afluisterschandalen uit de Koude Oorlog. Dat onthult correspondent Maurits Martijn van online journalistiek platform De Correspondent. Samen met inlichtingenexpert Cees Wiebes deed hij anderhalf jaar onderzoek naar de zaak. Martijn werd op het spoor gezet, omdat een vroegere schoolvriend oude documenten en een CIA-aansteker van zijn opa vond, die werkzaam was bij het bedrijfje.

Wil je het boek lezen?Operatie leunstoel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maurits Martijn. Lezen Operatie leunstoel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN