Angstige eekhoorn vindt een vriend

Angstige eekhoorn vindt een vriend - Mélanie Watt | Nextbestfoodprocessors.com

.... Dit is mijn verhaal in een notendop. Ik heb geen vrienden ... Bob maakt kunst | Boekenzoeker ... . Vrienden zijn gevaarlijk. Voor je het weet,... Angstige Eekhoorn komt nooit buiten zijn boom, want het is veel te gevaarlijk in de boze buitenwereld. Mocht het gevaar toch in zijn buurt komen dan is hij voorbereid: desinfecterende zeep, pleisters en een parachute liggen klaar. Bestel het boek: Angstige eekhoorn vindt een vriend voor slechts € 5 Categorie: Kinder- & jeugdboeken, 0-5 jaar, 6-10 jaar, Prentenboeken Let op: de voorraad is beperkt Bekijk daarom snel Angstige eekhoorn vindt een vriend op Ramsj.nl Angstige Eekhoorn vindt een vriend | ISBN 9789077867440 ... Mélanie Watt: Angstige Eekhoorn vindt een vriend ... .nl Angstige Eekhoorn vindt een vriend | ISBN 9789077867440 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Angstige Eekhoorn is terug! Deze keer zoekt hij een vriend, want al...

INFORMATIE

AUTEUR
Mélanie Watt
DIMENSIE
9,65 MB
BESTANDSNAAM
Angstige eekhoorn vindt een vriend.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is mijn verhaal in een notendop. Ik heb geen vrienden. Vrienden zijn gevaarlijk. Voor je het weet, bijten ze je.Mocht ik toch ooit de ideale kandidaat voor vriendschap tegenkomen, dan ben ik wel voorbereid. Ik heb een naamplaatje, wanten, een spiegeltje en een citroen om DE PERFECTE EERSTE INDRUK mee te maken. Zoals je in dit boek zult kunnen lezen, gebeurt er opeens iets wat mijn plannen volkomen omgooit. Voor ik het weet, word ik achternagezeten door een harig individu met scherpe tanden. Zal ik deze gruwelijke gebeurtenis overleven?Zal ik een maatje vinden?Zal ik de ware betekenis van vriendschap doorgronden?Lees mijn bloedstollende avontuur en ontdek hoe het met mij afloopt.* NB: dit verhaal is ongeschikt bevonden voor walrussen.

Wil je het boek lezen?Angstige eekhoorn vindt een vriend in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mélanie Watt. Lezen Angstige eekhoorn vindt een vriend Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN