In Amerika

In Amerika - Mart Smeets | Nextbestfoodprocessors.com

...motorhome of RV huurt. Niet iedere verhuurder vermeldt de extra kosten, dus het kan zomaar zijn dat je ... Familie in Amerika « Voorouders.net ... ... Op Amerika.nl vind je de beste aanbieders van vakantie reizen naar Amerika. Zoek, vergelijk en vind de aanbieder die bij je past! Vraag brochures aan, schrijf je in voor nieuwsbrieven of volg de Amerika specialisten op Facebook! Bekijk rondreis aanbieders Volledig herziene midprice paperback van de klassierker Over de democratie in Amerika van Alexis de Tocqueville. Deze klassieker werd door de Volkskrant gekozen tot beste boek van het jaar 2011. Alexis de Tocquevil ... Hoeveel inwoners heeft Amerika en waar wonen ze? | Hurray-USA ... . Deze klassieker werd door de Volkskrant gekozen tot beste boek van het jaar 2011. Alexis de Tocqueville (1805-1859) behoort tot de grootste politieke filosofen aller tijden. Gratis omruilen tot 7 dagen voor vertrek Boek een vakantie Verenigde Staten en leef de 'American Dream'. Een reis door de VS is onvergetelijk. Bekijk nú de beste Amerika aanbiedingen van TUI! Eigenaardig in Amerika zijn de vele telefoonnummers met woorden. Zo is '1 800 USA RAIL' het nummer van de Amtrak spoorwegmaatschappij, zeg maar de Amerikaanse NS of NMBS. Elke toets van een telefoon bevat niet alleen een cijfer maar ook drie letters. Een woord is nu eenmaal veel makkelijker te onthouden dan een combinatie van tien cijfers....

INFORMATIE

AUTEUR
Mart Smeets
DIMENSIE
8,34 MB
BESTANDSNAAM
In Amerika.pdf

OMSCHRIJVING

Je houdt van het land of je haat het. Mart Smeets doet allebei. In Amerika is een bundeling van de beste columns die Smeets schreef over Amerika.Van Bruce Springsteen tot Bill Bradley en van Ruby Tuesday tot Larry Bird en Lance Armstrong: Smeets beziet Amerika door zijn eigen bril en weet dat te vangen in stukken die veel ervaring en een vaardige schrijvershand verraden.

Wil je het boek lezen?In Amerika in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mart Smeets. Lezen In Amerika Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN