Hoe overleef ik de brugklas?

Hoe overleef ik de brugklas? - Francine Oomen | Nextbestfoodprocessors.com

... ik de brugklas". Waarschijnlijk zit je dit jaar in groep 8 en is dit het laatste jaar voor je op de basisschool ... Is het boek ''Hoe Overleef Ik De Brugklas'' een meidenboek ... ... . Een heleboel van jullie vinden het erg leuk om volgend jaar naar de brugklas te gaan, dat zal een grote verandering worden. De overgang naar de brugklas is een van de spannendste gebeurtenissen in je leven. Haal je een goede score voor de CITO-toets? Kun je straks een beetje opschieten met al die verschillende leraren? Word je niet te grazen genomen door de oudere kinderen? Of gepest door klasgenoten? In dit boek beleef je mee hoe de brugklas is voor Rosa, Sascha en Esther. hoe overleef ik de brugklas is een heel leuk boek, en je zou denken dat het een boek is wat saai is. alleen he ... Schooltv: Hoe overleef ik de brugklas? - Een boek van ... ... . hoe overleef ik de brugklas is een heel leuk boek, en je zou denken dat het een boek is wat saai is. alleen het is een heel leuk boek met veel survivaltips waar je wat aan hebt in de brugklas. zelf ga ik volgend jaar naar de brugklas en ik vond het een super leuk boek, ik hoop dat ze nog veel meer van die boeken gaat maken. Hoe overleef ik de brugklas? Vakken Dit zijn de vakken die je in ieder geval in het eerste jaar gaat krijgen: De Hoe overleef ik-serie (afgekort HOI-serie) is een jeugdboekenserie geschreven door Francine Oomen en geïllustreerd door Annet Schaap.De eerste boeken in de serie werden uitgegeven door Van Holkema & Warendorf, maar sinds Hoe overleef ik mijn eerste zoen? worden de boeken uitgegeven door Querido.Enkele boeken zijn ook als luisterboek uitgekomen, voorgelezen door de schrijfster zelf. Twaalfdelige televisieserie gebaseerd op de gelijknamige boeken van Francine Oomen over pubermeisje Rosa. ... Hoe overleef ik... een enorme puinhoop? Afl. 11 - 6 jun 2016 18:55 . 25 min 25 min nie...

INFORMATIE

AUTEUR
Francine Oomen
DIMENSIE
11,52 MB
BESTANDSNAAM
Hoe overleef ik de brugklas?.pdf

OMSCHRIJVING

Als Rosa naar de brugklas gaat, verandert er een heleboel in haar leven. Van stoere achtste-groeper wordt ze brugpieper. Ineens heeft ze een stuk of twaalf leraren in plaats van één. In plaats van een rugzakje met een boterhamtrommeltje erin, moet ze kilo’s boeken meesjouwen. Tel daar nog een klas vol nieuwe kinderen en megaveel huiswerk bij op... Hoe overleeft ze dat allemaal? Rosa’s vriendje Jonas zit nog in groep acht. Om hem alvast een beetje voor te bereiden, e-mailt ze hem survivaltips.Dit boek is voor iedereen die (bijna) naar de brugklas gaat (of hem al heeft overleefd). Het gaat over vriendschap, maar ook over pesten. Over lachen en over uitgelachen worden. Over na-apen en jezelf durven zijn. Met veel tips voor lastige leraren, pukkeltjes, eerste liefdes en nog veel meer!

Wil je het boek lezen?Hoe overleef ik de brugklas? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Francine Oomen. Lezen Hoe overleef ik de brugklas? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN