Cols & Capuchons

Cols & Capuchons - Marina Mensink | Nextbestfoodprocessors.com

...capuchons Een heerlijke warme col of capuchon: helemaal van deze tijd en passend bij elke outfit ... sweaters, vesten en truien voor dames - HEMA ... . Met dit boek zijn ze snel en makkelijk gemaakt. Een col is niet moeilijk, en dus snel klaar. Cols & Capuchons. Een heerlijke warme col of capuchon: helemaal van deze tijd en passend bij elke outfit. Met dit boek zijn ze snel en makkelijk gemaakt. Een col breien is niet moeilijk, en dus snel klaar. Daarna is het wellicht een mooie uitdaging om een wat ingewikkelder patroon te proberen: een mooie kabel of een ajourpatroon. Cols en Capuchons haken en breien van Forte. Een heerlijke warme col of capuchon haken of brei ... bol.com | Cols & Capuchons, Marina Mensink | 9789058779601 ... ... . Cols en Capuchons haken en breien van Forte. Een heerlijke warme col of capuchon haken of breien, echt iets waar je nooit gnoeg van krijgt. Steeds weer een nieuwe kleur of patroon, mooi passend bij je verschillende outfits. 30.10.2016 - Een heerlijke warme col of capuchon: helemaal van deze tijd en passend bij elke outfit. Met dit boek zijn ze snel en makkelijk gemaakt. Een col breien is niet moeilijk, en dus snel klaar. Daarna is… Een heerlijke warme col of capuchon: helemaal van deze tijd en passend bij elke outfit. Met dit boek zijn ze snel en makkelijk gemaakt. Een col breien is niet moeilijk, en dus snel klaar. Daarna is het wellicht een mooie uitdaging om een wat ingewikkelder patroon te proberen: een. mooie kabel of een ajourpatroon. COLS & CAPUCHONS breien & haken18 patronen voor zachte en warme cols en capuchonsEen heerlijke warme col of capuchon: helemaal van deze tijd en passend bij elke outfit. Met dit boek zijn ze snel en makkelijk gemaakt. Een col is niet moeilijk, en dus snel klaar. Cols en Capuchons - koopt u bij patronenwinkel.nl - 18 patronen voor zachte en warme cols en capuchons Een heerlijke warme col of capuchon: helemaal van deze tijd en passend bij elke outfit. Met dit boek zijn ze snel en makkelijk gemaakt. Een col is niet moeilijk, en dus snel klaar. Daarna is het wellicht een mooie uitdaging om Cols en capuchons. Auteur: Marina Mensink. Nederlands 64 pagina's. Forte uitgevers B.V. juli 2012. Samenvatting. COLS & CAPUCHONS breien & haken18 patronen voor zachte en warme cols en capuchonsEen heerlijke warme col of capuchon: helemaal van deze tijd en passend bij elke outfit. 18 brei- en haakpatronen Nederlandstalig Marina Mensink Cols en capuchons: 18 brei- en haakpatronen: Amazon.es: Marina Mensink: Libros en idiomas extranjeros Brei of haak je eigen capuchon, helemaal van deze tijd en passend bij elke outfit. Cols en capuchons | zelfmaakmode patroon online JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. sweaters, vesten en truien voor dames. Bij HEMA vind je ee...

INFORMATIE

AUTEUR
Marina Mensink
DIMENSIE
9,73 MB
BESTANDSNAAM
Cols & Capuchons.pdf

OMSCHRIJVING

Een heerlijke warme col of capuchon: helemaal van deze tijd en passend bij elke outfit. Met dit boek zijn ze snel en makkelijk gemaakt. Een col breien is niet moeilijk, en dus snel klaar. Daarna is het wellicht een mooie uitdaging om een wat ingewikkelder patroon te proberen: een mooie kabel of een ajourpatroon. Of een stijlvol gebreide capuchon van bijzondere wol. Het boek begint met een uitleg van de basistechnieken van het breien en haken. Vervolgens wordt van elke col en capuchon uitgelegd hoe hij gebreid of gehaakt wordt en hoe hij in elkaar gezet moet worden. De garens zijn verkrijgbaar in hobby- en handwerkzaken. Voor de cols en capuchons in dit boek zijn de allernieuwste garens gebruikt.

Wil je het boek lezen?Cols & Capuchons in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marina Mensink. Lezen Cols & Capuchons Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN