Het kleine boek van de creativiteit

Het kleine boek van de creativiteit - George Parker | Nextbestfoodprocessors.com

...andboek van George Parker. Het kleine boek van de creativiteit (Paperback) ... Het kleine boek van de creativiteit | Rakuten Kobo ... . Creativiteit is ons vermogen tot scheppen. In dit boekje geeft magiër en creatief adviseur George... Het kleine boek van de creativiteit stimuleert je om je meer bewust te worden van de invloed die je zelf al hebt. Je leert te vertrouwen op inspirerende visies, kennis en vaardigheden. Je gebruikt deze middelen om je eigen leven te vorm te geven. Het kleine boek van de creativiteit. We zijn geboren scheppers. Continu ... bol.com | Het kleine boek van de creativiteit (ebook ... ... . Het kleine boek van de creativiteit. We zijn geboren scheppers. Continu beïnvloeden we zelf de zaken die gevolgen hebben voor ons leven. Dat doen we met... Het kleine boek van de creativiteit bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Lees „Het kleine boek van de creativiteit waar een wil is ontstaat een weg" door George Parker verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. We zijn geboren scheppers. Continu beïnvloeden we zelf de zaken die gevolgen hebben voor ons leven. Dat doen we met elke... Het kleine boek van de creativiteit. We zijn geboren scheppers. Continu beïnvloeden we zelf de zaken die gevolgen hebben voor ons leven. Dat doen we met elke gedachte, beslissing, handeling. Ook de wijze waarop we besluiten met anderen, de omstandigheden of het lot om te gaan scheppen we zelf. Kijk maar om je heen. Alles, behalve de natuur, komt voort uit menselijke verbeelding. Het kleine boek van de crea...

INFORMATIE

AUTEUR
George Parker
DIMENSIE
10,52 MB
BESTANDSNAAM
Het kleine boek van de creativiteit.pdf

OMSCHRIJVING

We zijn geboren scheppers. Continu beïnvloeden we zelf de zaken die gevolgen hebben voor ons leven. Dat doen we met elke gedachte, beslissing,handeling. Ook de wijze waarop we besluiten met anderen, de omstandigheden of het lot om te gaan scheppen we zelf. Kijk maar om je heen. Alles, behalve de natuur, komt voort uit menselijke verbeelding. We creëren door toeval of we doen het juist vanuit bewuste intenties.Het kleine boek van de creativiteit stimuleert je om je meer bewust te worden van de invloed die je zelf al hebt. Je leert te vertrouwen op inspirerende visies, kennis en vaardigheden. Je gebruikt deze middelen om je eigen leven te vorm te geven. Dus houd je niet in als je fantaseert over je eigen toekomst!De vele inzichten zijn gekoppeld aan eenvoudige opdrachten. Doen is immers een prima manier van denken.

Wil je het boek lezen?Het kleine boek van de creativiteit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur George Parker. Lezen Het kleine boek van de creativiteit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN