Hoe overleef ik de brugklas?

Hoe overleef ik de brugklas? - Francine Oomen | Nextbestfoodprocessors.com

...hartstikke leuk, maar ook best wel spannend! Serra en Isalinde zitten in 5 havo op ... Is het boek ''Hoe Overleef Ik De Brugklas'' een meidenboek ... ... ... Luister naar 'Hoe overleef ik de brugklas?' door Francine Oomen, verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Verteld door Francine Oomen. Start vandaag nog een proefperiode van 30 dagen en ontvang je eerste luisterboek gratis. Als je naar de brugklas gaat, verandert er een heleboel in je leven. Van stoere achtst Doelgroep: 11 t/m 15 jaar. Titel: Hoe overleef ik de brugklas? Schrijver: Francine Oomen Illustrator: Annet ... Schooltv: Hoe overleef ik de brugklas? - Een boek van ... ... . Titel: Hoe overleef ik de brugklas? Schrijver: Francine Oomen Illustrator: Annet Schaap Uitgeverij: Querido ISBN: 9789045117676 ISBN Ebook:9 9789045117904 E-book en luisterboek in Kobo Plus is gratis voor abonnees: Het verhaal. Rosa gaat naar de brugklas. Hoe overleef ik de brugklas. 11 September 2018. Dan eindelijk is daar die eindmusical van groep 8. Al die jaren is de basisschool steeds vertrouwder gaan voelen, wist je aardig waar je aan toe was, zat je jaar in jaar uit met dezelfde kinderen in de klas. Hoe overleef ik de brugklas? Voor het eerst naar de middelbare school kan best spannend zijn. Na het lezen van deze tips & tricks overleef jij de brugklas met gemak en wordt het een topjaar! Van het maken van toetsen tot de vriendschappen die ontstaan, in deze blog vind je het allemaal! Hoe overleef ik? Rosa is de hoofdpersoon in deze serie. In het allereerste deel wil Rosa de saaie vakantie overleven, maar telkens is er weer iets nieuws waar ze overleef-tips bij kan gebruiken. Bestel Hoe overleef ik de brugklas? van Francine Oomen. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd 141 aanbiedingen in mei -Bekijk alles met hoe overleef ik de brugklas! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats...

INFORMATIE

AUTEUR
Francine Oomen
DIMENSIE
11,69 MB
BESTANDSNAAM
Hoe overleef ik de brugklas?.pdf

OMSCHRIJVING

Als Rosa naar de brugklas gaat, verandert er een heleboel in haar leven. Van stoere achtste-groeper wordt ze brugpieper. Ineens heeft ze een stuk of twaalf leraren in plaats van één. In plaats van een rugzakje met een boterhamtrommeltje erin, moet ze kilo’s boeken meesjouwen. Tel daar nog een klas vol nieuwe kinderen en megaveel huiswerk bij op... Hoe overleeft ze dat allemaal? Rosa’s vriendje Jonas zit nog in groep acht. Om hem alvast een beetje voor te bereiden, e-mailt ze hem survivaltips.Dit boek is voor iedereen die (bijna) naar de brugklas gaat (of hem al heeft overleefd). Het gaat over vriendschap, maar ook over pesten. Over lachen en over uitgelachen worden. Over na-apen en jezelf durven zijn. Met veel tips voor lastige leraren, pukkeltjes, eerste liefdes en nog veel meer!

Wil je het boek lezen?Hoe overleef ik de brugklas? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Francine Oomen. Lezen Hoe overleef ik de brugklas? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN