Papierplezier En Snelle Spelletjes

Papierplezier En Snelle Spelletjes - Jorna Go | Nextbestfoodprocessors.com

... snelle spelletjes voor slechts € 7.9 Categorie: Hobby & sport, Kinder- & jeugdboeken, 6-10 jaar Let op: de voorraad is beperkt Bekijk daarom snel Papier-plezier en snelle spelletjes op Ramsj ... 1001 Spelletjes - Gratis Spelletjes Spelen voor Jong en Oud! ... .nl Papierplezier en snelle spelletjes is bedoeld voor kinderen van 4 jaar tot ongeveer 12 jaar. Het staat boordevol knutseltips, spelletjes en ideeën om te doen. Met dit boek in huis hoef je je niet meer te vervelen. Er staat voor ieder kind genoeg leuke dingen in om te doen of om te maken. Papierplezier En Snelle Spelletjes | ISBN 9789058779199 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. U ... Speel Snelle sportwagens online op Spel.nl ... . Er staat voor ieder kind genoeg leuke dingen in om te doen of om te maken. Papierplezier En Snelle Spelletjes | ISBN 9789058779199 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Deze en nog veel meer leuke projecten staan in het boek Papierplezier en snelle spelletjes. Alles staat heel eenvoudig beschreven met weinig tekst en veel tekeningen. Kinderen kunnen er zelf direct mee aan de slag. Jorna Go i...

INFORMATIE

AUTEUR
Jorna Go
DIMENSIE
9,49 MB
BESTANDSNAAM
Papierplezier En Snelle Spelletjes.pdf

OMSCHRIJVING

Tussen de middag en na schooltijd pakken kinderen dit boek en zoeken zelf een spelletje om te doen of knutselwerkje om te maken. Niet alleen heel geschikt voor de buitenschoolse opvang of maar ook voor thuis.Doe een spelletje 'boter, kaas en eieren' of 'kamertje verhuren', verzin je eigen marsmannetjes of knutsel een ballerina trekpop. Deze en nog veel meer leuke projecten staan in Het overblijfboek. Alles staat heel eenvoudig beschreven met weinig tekst en veel tekeningen. Kinderen kunnen er zelf direct mee aan de slag.Jorna Go is de auteur van de succesvolle serie Mooi gemaakt. Ze geeft les aan kinderen in beeldende vakken en heeft in Het overblijfboek de leukste puzzels en spelletjes verzameld.

Wil je het boek lezen?Papierplezier En Snelle Spelletjes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jorna Go. Lezen Papierplezier En Snelle Spelletjes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN