Portret In Sepia

Portret In Sepia - Isabel Allende | Nextbestfoodprocessors.com

...at betreft bouw wel veel duidelijker en minder ingewikkeld dan Het huis met de geesten, waar voortdurend van verteller veranderd wordt en het moeilijk is om te volgen ... Portret in sepia - Isabel Allende - 9789028443099 | Bruna.nl ... . Portret in sepia begint waar Fortuna's Dochter eindigt en net als in Het huis met de geesten speelt ook dit verhaal zich over een tijdspanne van ongeveer 50 jaar af. "Portrait in Sepia is the best book Allende has published in the United States since her first novel of nearly two decades ago, The House of the Spirits." —Jonathan Yardley, Washington Post Book World "Portrait in Sepia tightens the weave of a multigenerational fantasy as complete and inspiring as the real world it ... Portret in sepia eBook door Isabel Allende - 9789028443099 ... ... ." —Jonathan Yardley, Washington Post Book World "Portrait in Sepia tightens the weave of a multigenerational fantasy as complete and inspiring as the real world it parallels … Allende's enchanting historical universe keeps." Portret in sepia. Portret in Sepia is het vervolg op Fortuna's dochter, maar het kan ook afzonderlijk gelezen worden.De nieuwe roman van Isabel Allende speelt zich af tegen de historische achtergrond van Chili, waar aan het eind van de 19de eeuw een oorlog met Bolivia en een burgeroorlog woeden. De vertelster is Aurora del Valle, de kleindochter van Eliza Sommers uit Fortuna's dochter. Lees „Portret in sepia" door Isabel Allende verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Eliza Sommers vertrekt in 1849 uit Chili naar het noorden om haar geliefde te zoeken. Aangestoken door de goudkoorts is ... Portret in Sepia (Engelse beschrijving) De Californische Goudkoorts; San Francisco; Isabel Allende (Lima, 2 augustus 1942) is e...

INFORMATIE

AUTEUR
Isabel Allende
DIMENSIE
5,67 MB
BESTANDSNAAM
Portret In Sepia.pdf

OMSCHRIJVING

De nieuwe roman van Isabel Allende speelt zich af tegen de historische achtergrond van Chili, waar aan het eind van de 19de eeuw een oorlog met Bolivia en een burgeroorlog woeden. De vertelster is Aurora del Valle, de kleindochter van Eliza Sommers uit Fortuna's dochter. Over de eerste vijf jaar van haar leven wordt nooit gesproken en zij weet niet wie haar vader is. Als haar grootmoeder Eliza haar na vele jaren weer opzoekt, is zij een jonge vrijgevochten vrouw die juist een liefdeloos huwelijk is ontvlucht. Net als haar oma zal ze niet de weg volgen die voor haar is uitgestippeld. 'Portret in Sepia' is een sfeervol verhaal met kleurrijke personages: een butler met een crimineel verleden, een extravagante dame op leeftijd, alsook een gokker die Aurora bij haar geboorte zijn adem inblaast opdat zij ook een gelukkig leven zal hebben. Isabel Allende voert in deze roman twee eigenzinnige vrouwen ten tonele die zich staande houden in een harde wereld van criminaliteit, benepen burgerlijkheid en racisme.'Portret in Sepia' is het vervolg op 'Fortuna's dochter', maar het kan ook afzonderlijk gelezen worden.

Wil je het boek lezen?Portret In Sepia in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Isabel Allende. Lezen Portret In Sepia Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN