Ver van mij

Ver van mij - R.Ita Spijker | Nextbestfoodprocessors.com

...e meeslepende boeken zeg! ver van mij komt bij mij binnen op 1 ook nog ... Ver-geet-mij-niet van Bart van Es | Boek en recensies ... ... . was echt ontroerd door die moeder en dochter. en dan dat inkijkje in het sextoerisme in gambia! 3 honden,1 van mij. Haar honden lopen ver van haar af,Jazz ook,ik wil dat niet. Roep hem terug. Zij heeft zoiets van,laat het gaan,nou nee. Vroeger toen onze meiden klein waren wilde ik ze ook zien,dus niet te ver spelen,uit het zicht. En ik wil het niet,en krijg het lichtelijk benauwd als ik Jazz niet ... Boekverslag Nederlands Ver van mij door Rita Spijker ... ... . En ik wil het niet,en krijg het lichtelijk benauwd als ik Jazz niet zie. Ver van mij. Over de onverbrekelijke band tussen een moeder en dochter Een vakantie in Gambia lijkt de remedie voor Rosa om het verdriet over haar recent overleden (tweede) echtgenoot te verwerken. Ze probeert te genieten van de jonge Gambiaanse mannen die zich willig aanbieden aan de vrouwelijke sekstoeristen en kan maar moeilijk weerstand bieden aan hun charmeoffensief. Titel: Ver van mij Oorspronkelijke titel: idem Auteur: Rita Spijker Verschijningsdatum 1e druk: 9 februari 2012 Gebruikte druk: 1e Aantal bladzijden: 297 Uitgeverij: Marmer Verfilmd als: nvt Verslag geschreven door Kees van der Pol. Biografie Rita is in 1957 geboren in Slagharen. Nu...

INFORMATIE

AUTEUR
R.Ita Spijker
DIMENSIE
12,93 MB
BESTANDSNAAM
Ver van mij.pdf

OMSCHRIJVING

Drie maanden na het overlijden van haar echtgenoot is Rosa op vakantie in Gambia. Ze geniet van de zon en wat het tropische land te bieden heeft. Zelfs het charmeoffensief van de jonge Gambiaanse mannen laat haar niet onberoerd. Maar stilaan beginnen heimwee en verdriet over de verstoorde relatie met haar dochter Birgit zich op te dringen. Birgit heeft grote moeite met de losbandigheid van Rosa. Al sinds haar jeugd verwijt ze haar moeder de scheiding van haar vader. Zelf heeft ze moeite een gezonde liefdesrelatie op te bouwen. Birgit beseft dat het verlangen naar de nabijheid van haar moeder misschien groter is dan ze kon vermoeden.Moeder en dochter zijn ver van elkaar verwijderd geraakt. De afstand tussen hen is welhaast onoverbrugbaar. Een bekentenis lijkt hen nader tot elkaar te brengen.Rita Spijker schreef met Ver van mij een eigentijdse en zinnelijke roman over verbondenheid, over liefhebben en loslaten, over de impact van een scheiding en de kracht van familiebanden.Een ontroerend verhaal over een moeder en dochter die niet zonder elkaar kunnen, maar ook niet weten hoe ze samen moeten zijn.

Wil je het boek lezen?Ver van mij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R.Ita Spijker. Lezen Ver van mij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN