Werkboek visualiseren

Werkboek visualiseren - K. Vos | Nextbestfoodprocessors.com

...liseren. Ko Vos en Fransje de JonghWerkboek VisualiserenBeeldtaal uit het onderbewuste bindwijze: paperback formaat: 17 x 20 cm omvang: 192 blz ... Ik leer anders » Online trainer Ik leer anders ... . ISBN: 978 90 6556 177 0 Visualiseren is een begeleide tocht naar de onderbewuste werelden in de mens, waar beelden, licht en schaduwen kunnen spreken en waar inzichten kunnen ontstaan over zaken die het normale bewustzijn vaak niet begrijpt. De eerste twee werkboeken (stap 2 en 3) zijn verschenen. Boris Friesen (trainer van Benjamin Bok in zijn nog jongere jaren) is de co-auteur. Met zijn hulp zullen ook de stappen 4 en 5 verschijnen. L ... Ik leer anders » Beelddenken en dyslexie ... . Boris Friesen (trainer van Benjamin Bok in zijn nog jongere jaren) is de co-auteur. Met zijn hulp zullen ook de stappen 4 en 5 verschijnen. Leren vooruitdenken gaat natuurlijk ten dele vanzelf. Bij het spelen van partijen en het oplossen van opgaven in een werkboek moet je 'vooruitdenken'. Koop Werkboek Visualiseren (9789063787868) je van Vos, K. Ko Vos en Fransje de Jongh Werkboek Visualiseren Beeldtaal uit het onderbewuste bindwijze: paperback formaat: 17 x 20 cm omvang: 192 blz. ISBN: 978 90 6378 786 8 Visualiseren is een begeleide tocht naar de onderbewust Werkboek visualiseren | ISBN 9789065561770 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het werkboek heeft mij geleerd hoe ik zelf mijn kind kan helpen om zichzelf een manier van leren te leren die werkt. Om de dag gaan we samen aan de slag met de woordjes waar zij op school mee bezig is. Van haar juf weet ik welke woordjes dat zijn. Deze woordjes corresponderen met de woordjes in het werkboek (geluk!). Werkboek deel 1 voor groep 3/4 van Combineren en visualiseren van Sterrenwerk. Wordt per stuk geleverd. Om jouw kind als goede rekenaar te laten uitdagen. In de serie Combineren en visualiseren van Sterrenwerk rekenen vinden pluskinderen vraagstukken waarbij ze vaak met handelingen de oplossing kunnen achterhalen. Tafels oefenen Deze download bevat 43 werkbladen om de tafels van 1 t/m 10 te oefenen. Per tafel is er een werkblad 'springen op de getallenlijn', 'rekendoolhof', Dit is een werkboek dat je zal leren hoe je kunt leren! Dat klinkt misschien een beetje raar, maar 'leren' kun je op veel manieren doen en het is handig om die manieren te kennen. Het zou kunnen dat de lessen op school vaak nogal makkelijk voor je zijn, dat je alles wat je moet doen eigenlijk al lang kunt. Dan heb je nooit ècht hoeven leren. Ko Vos en Fransje de Jongh Werkboek Visualiseren Beeldtaal uit het onderbewuste bindwijze: paperback formaat: 17 x 20 cm omvang: 192 blz. ISBN: 978 90 6378 786 8 Visualiseren is een be...

INFORMATIE

AUTEUR
K. Vos
DIMENSIE
3,86 MB
BESTANDSNAAM
Werkboek visualiseren.pdf

OMSCHRIJVING

Ko Vos en Fransje de JonghWerkboek VisualiserenBeeldtaal uit het onderbewuste bindwijze: paperback formaat: 17 x 20 cm omvang: 192 blz. ISBN: 978 90 6556 177 0 Visualiseren is een begeleide tocht naar de onderbewuste werelden in de mens, waar beelden, licht en schaduwen kunnen spreken en waar inzichten kunnen ontstaan over zaken die het normale bewustzijn vaak niet begrijpt. Dit zijn de werelden van onze diepste verlangens en angsten, bevolkt door dieren en personages zoals die door vrijwel alle volkeren en culturen in sprookjes en legenden zijn vastgelegd en die door Freud en Jung wetenschappelijk werden onderzocht. Visualiseren is gericht op de integratie tussen ons vaak beperkte dagbewustzijn en de verschillende onderbewuste bewegingen in ons. Daardoor kan heling ontstaan waardoor we tot een grotere harmonie met onszelf kunnen komen en we meer ons zelf kunnen zijn. Dit boek is geschreven vanuit de jarenlange professionele praktijkervaring van beide auteurs en is bedoeld voor hulpverleners en geïnteresseerden. Het biedt naast een groot aantal kant-en-klare visualisaties voor direct gebruik ook richtlijnen voor het ontwikkelen van eigen visualisaties en methoden voor het vermijden van ongewenste neveneffecten. Een alfabetisch register met veel voorkomende archetypen en symbolen is opgenomen voor de uitwerking van de visualisaties.

Wil je het boek lezen?Werkboek visualiseren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur K. Vos. Lezen Werkboek visualiseren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN