De islamisering van onze cultuur

De islamisering van onze cultuur - Pim Fortuyn | Nextbestfoodprocessors.com

...int met een uitgebreide beschrijving van de situatie van het wereldtoneel ... De islamisering van onze cultuur | Pim Fortuyn | download ... . Na de val van de Berlijnse muur en het ineenstorten van de Sovjet-Unie is er een eind gekomen aan een overzichtelijke en stabiele wereldorde. Dit heeft in het vrije westen geleid tot een regelrechte identiteitscrisis. Dit is geen boek over de islamisering van onze cultuur, maar over een aantal Nederlandse kernwaarden die mogelijk botsen met de islam. De onderbouwing van dit betoog is daarbij niet bijzonder sterk. De aute ... De islamisering van onze cultuur eBook: Fortuyn, Pim ... ... . De onderbouwing van dit betoog is daarbij niet bijzonder sterk. De auteur heeft de neiging om uitvoerig uiteen te zetten hoe wij de kernwaarden de afgelopen decennia hebben verworven, om vervolgens de botsing met de islam in enkele pagina's te behandelen. De publicatie in 1997 van het boek 'Tegen de islamisering van onze cultuur', waarin Pim Fortuyn het drama van de multiculturele samenleving en de achtergronden van de uiterst moeizaam verlopende integratie behandelde, bracht een storm van - gemengde - reacties teweeg. Islamisering of islamificatie is het proces van de omvorming van een samenleving naar de islamitische religie, cultuur en wetgeving. Zo nam bijvoorbeeld de islamisering van Anatolië een aanvang met de Slag bij Manzikert in 1071.. Neologisme. Het woord wordt ook gebruikt om een proces aan te duiden waarbij een westerse samenleving een groeiend aantal moslims telt en daardoor een meer ... De islamisering van onze cultuur 1-128.indd 6 12-04-16 14:18. 7 voor Bin Ladens strijders. Dit land is dus nu een strategische bondgenoot in de wereldwijde coalitie tegen het ter...

INFORMATIE

AUTEUR
Pim Fortuyn
DIMENSIE
7,25 MB
BESTANDSNAAM
De islamisering van onze cultuur.pdf

OMSCHRIJVING

De publicatie van het boek De islamisering van onze cultuur, waarin Pim Fortuyn het drama van de multiculturele samenleving en de achtergronden van de uiterst moeizaam verlopende integratie behandelde, bracht een storm van reacties teweeg. Naast beschuldigingen van racisme en onverdraagzaamheid viel de auteur een brede – openlijke dan wel stilzwijgende – steun ten deel.De kern van Fortuyns betoog is dat de cultuur van de islam haaks staat op de normen en waarden van de moderne westerse samenleving. Hij pleit voor een krachtige dialoog tussen beide culturen om zo te komen tot wederzijds begrip.

Wil je het boek lezen?De islamisering van onze cultuur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pim Fortuyn. Lezen De islamisering van onze cultuur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN