De Ronde van '43

De Ronde van '43 - Henri Knap | Nextbestfoodprocessors.com

...enweekgeschenk uit 1981 van Henri Knap. Boekenweekgeschenk 1981 ... 'De ronde van '43' | Tilburgse Koerier ... . 'De Ronde van '43' speelt zich af op één oorlogsdag in een Nederlandse provinciestad. Een jonge huisvader maakt een zwerftocht op de fiets. Achterop zit een joods meisje. De man moet haar laten onderduiken. Hij bezoekt een aantal adressen. De bewoners wordt gevraagd of zij het meisje onderdak kunnen verschaffen. KAATSHEUVEL - De Kaatsheuvelse toneelvereniging Ka-Thé speelt op vrijdag 3 mei het indringende toneelstuk De Ronde van '43 in Vught. De korte omschrijving op de achterzijde van dit boekenweekges ... De ronde van '43 (novelle) - Wikipedia ... . De korte omschrijving op de achterzijde van dit boekenweekgeschenk uit 1981 trok mij aan en besloot hierdoor het boekje te lezen. Het gaat over het zoeken naar een onderduikadres voor een Joods meisje. Een jonge vader fietst met het Joodse meisje achterop naar verschillende adressen om onderdak te... Beoordeling: De Ronde van '43 speelt zich af op één oorlogsdag in een Nederlandse provinciestad. Een jonge huisvader maakt een zwerftocht op de fiets. Achterop zit een joods meisje. De man moet haar laten onderduiken. Hij bezoekt een aantal adressen. De bewoners wordt gevraagd of zij het meisje onderdak kunnen verschaffen. De oplossing moet worden gevonden, vóór de spertijd begint. Beoordeling: De Ronde van '43 speelt zich af op één oorlogsdag in een Nederlandse provinciestad. Een jonge huisvader maakt een zwerftocht op de fiets. Achterop zit een joods meisje. De man moet haar laten onderduiken. Hij bezoekt een aantal adressen. De bewoners wordt gevraagd of zij het meisje onderdak kunnen verschaffen. De oplossing moet worden gevonden, vóór de spertijd begint. Toneel 3 mei: De Ronde van '43. Toneelvereniging Ka-Thé uit Kaatsheuvel speelt op 3 mei een reprise van de toneelvoorstelling 'De ronde van '43' in het kader van de vrijwilligersactie 'Samen herdenken, meer ruimte schenken'. De opbrengst komt ten goede aan de vernieuwing van Nationaal Monument Kamp Vught. Het stuk 'De ronde van '43' speelt zich af op een zondag in november 1943. Het verzet moet voor enkele nachten onderdak vinden voor Roosje, een joods meisje dat in het stuk Elsje genoemd wordt. de ronde van 43 : tweedehands- en antiekeboeken te koop. Meer dan 600,000 boeken te koop bij honderden verkopers. Knap, Henri - De ronde van '43 Uitgever/Jaar: CPNB eenmalig 1981 Bijzonderheden: Paperback, 96 pp., uitgave bijd e Boekenweek van 1981, omslag Walt de Rijk,Goed Prijs: € 3.50 (excl. verzendkosten) Verkoper:KIEN boeken - Nieuwegein...

INFORMATIE

AUTEUR
Henri Knap
DIMENSIE
4,40 MB
BESTANDSNAAM
De Ronde van '43.pdf

OMSCHRIJVING

De Ronde van ‘43 speelt zich af op één oorlogsdag in een Nederlandse provinciestad. Een jonge huisvader maakt een zwerftocht op de fiets. Achterop zit een joods meisje. De man moet haar laten onderduiken. Hij bezoekt een aantal adressen. De bewoners wordt gevraagd of zij het meisje onderdak kunnen verschaffen. De oplossing moet worden gevonden, vóór de spertijd begint.

Wil je het boek lezen?De Ronde van '43 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henri Knap. Lezen De Ronde van '43 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN