Energie in balans

Energie in balans - Josepha Strous | Nextbestfoodprocessors.com

...in Balans" Een behandeling met chakratherapie is er op gericht om je energie in balans te brengen ... Energie in balans - Symion Coöperatie ... . Door de duur van een behandeling is er tijd voor aandacht en een (coachend) gesprek, en voor een lichaamsgerichte behandeling. Als we alles in balans hebben zijn we klaar om de vijfde dimensie te ervaren. Door onze vrouwelijke en mannelijke energieën in balans te brengen, helpen we ook Moeder Aarde om haar balans tussen yin en yang energie te herstellen. Het begint dus bij onszelf! Paul Wezenbeek Energie in balans. Tijdens de 5-daagse training Ener ... Energie in balans - Medicinfo ... . Het begint dus bij onszelf! Paul Wezenbeek Energie in balans. Tijdens de 5-daagse training Energie in balans leer je de samenhang tussen lichaam, psyche en energie beter kennen. Je wordt bewuster van je eigen kwaliteiten en gevoeligheden in het maken van contact. Je leert wat energie is en welke invloed energie heeft op je dagelijks leven. Yin en yang energie: je hebt er misschien wel eens van gehoord. Het in balans brengen van deze twee verschillende vormen van energie kan je helpen om je gezondheid te verbeteren, je lekkerder te voelen en weer geïnspireerd te zijn. Edelstenen zijn een geweldig medicijn om mee te werken wanneer je je uit balans voelt en behoefte hebt aan afstemming. Sommige mensen houden ervan om edelstenen te leggen op de plaatsen van het lichaam die met een bepaalde chakra in verband staan, maar je kunt ook gewoon een steen in je hand houden, je ogen sluiten en ademhalen met de intentie de steen toestemming te verlenen energie te geven ... Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Energie in Balans in Obdam vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.nl »...

INFORMATIE

AUTEUR
Josepha Strous
DIMENSIE
4,28 MB
BESTANDSNAAM
Energie in balans.pdf

OMSCHRIJVING

'Energie in balans' is een praktisch werkboek. Aan de hand van overzichtelijke series yoga-oefeningen en helende massages geeft Josepha Strous aanwijzingen en inzichten om onze energie bewuster te beleven en een gezond evenwicht te handhaven. Het boek bevat 17 series en meer dan 125 oefeningen vanuit diverse invalshoeken. De oefeningen worden verduidelijkt met foto'sEn, dit boek biedt meer: het wijst erop dat spirituele bewustwording gekoppeld is aan zelfkennis en het inzicht dat energetisch denken ons geeft. Openheid, observatie en onderscheidingsvermogen maken de energetische ruimte zichtbaar; de ruimte waarin we zijn, de ruimte die we zijn.

Wil je het boek lezen?Energie in balans in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Josepha Strous. Lezen Energie in balans Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN