Gezocht: redder in nood!

Gezocht: redder in nood! - Rachel Gibson | Nextbestfoodprocessors.com

...aar oud en wil graag per 1 april samen met mijn compagnon Vicky Willemse onze broodjeszaak de Dikke Vitamine C is HET eerstelijns verdedigingsmiddel tegen ziekteverwekkers en hun gifstoffen, tegen vrije radicale cascades vanuit de inhoudsstoffen van vaccins en vanuit infecties en andere oorzaken,zowel als een redder in de nood bij giftige beten ... gezocht: redder in nood | dwars ... . Vitamine C is een niet-patenteerbaar essentieel macronutriënt Dat wil zeggen, we kunnen deze stof niet zelf aanmaken, een tekort aan … Gezocht: redder in nood! Rachel Gibson • ebook • epub. Samenvatting . Ze is 33, singel, en gepropt in een zuurstokroze bruidsmeisjesjurk. Haar vrienden willen niets liever dan haar koppelen aan de eerste de beste vent met een dertien-in-een-dozijn-leventje... ... redder in nood - Vertaling naar Engels - voorbeelden ... ... . Samenvatting . Ze is 33, singel, en gepropt in een zuurstokroze bruidsmeisjesjurk. Haar vrienden willen niets liever dan haar koppelen aan de eerste de beste vent met een dertien-in-een-dozijn-leventje......

INFORMATIE

AUTEUR
Rachel Gibson
DIMENSIE
5,89 MB
BESTANDSNAAM
Gezocht: redder in nood!.pdf

OMSCHRIJVING

Ze is 33, singel, en gepropt in een zuurstokroze bruidsmeisjesjurk. Haar vrienden willen niets liever dan haar koppelen aan de eerste de beste vent met een dertien-in-een-dozijn-leventje...Wie-o-wie wordt Sadies redder in nood?Iedereen in Lovett, Texas, weet dat Sadie liever het stadje verlaat dan dat ze er aankomt. Nu is ze terug met een knappe, gespierde vreemdeling aan haar arm, maar volgens Sadie is een vreemde nog altijd beter dan de losers met wie ze eerder uitging...Vince Haven heeft zijn spieren te danken aan uren keiharde training voor zijn werk als Navy SEAL. Het plan is om een bliksembezoek te brengen aan zijn tante, maar voordat hij zijn biezen weer kan pakken, doet zijn tante hem een aanbod dat hij niet af kan slaan. Misschien is het toch niet zo'n slecht idee om een tijdje in Lovett te blijven... En misschien is hij wel de redder naar wie Sadie zo naar smacht!

Wil je het boek lezen?Gezocht: redder in nood! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rachel Gibson. Lezen Gezocht: redder in nood! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN