Ik,Robot

Ik,Robot - Isaac Asimov | Nextbestfoodprocessors.com

...film is gebaseerd op de boek van Asimov. De film I, robot speelt zich af in het Chicago van 2035 ... Science fiction aanraders: Ik, robot ... . Ik, robot. Ik, robot is de geniale futuristische raamvertelling van Isaac Asimov rond de hoofdpersoon Susan Calvin, robotpsycholoog in 2057, die terugblikt op haar leven. Ze ontmoette een verliefde robot, maar ook twijfelende of bewust van zichzelf geworden robots. Het zijn verhalen over menselijke trekken bij robots die ontstaan door de mazen in de wetten van de robotica. Dit jaar is het Ik, robot (1950) van Isaac Asimov dat de discussie over robotica op gang moet ... Ik, Robot - NRC ... . Dit jaar is het Ik, robot (1950) van Isaac Asimov dat de discussie over robotica op gang moet helpen. Hiervoor is gebruik gemaakt van de uit 1966 stammende vertaling door Leo H. Zelders, aangevuld met een experimenteel verhaal dat, getuige de verantwoording, werd 'geschreven door een robot genaamd Asibot onder menselijke leiding van Ronald Giphart.' Ik, Robot De online boodschappen worden voorlopig nog door mensen ingepakt. Robots hebben niks te zoeken in het thuisbezorgcentrum van Albert Heijn. Ik, robot. Ik, robot is de geniale futuristische raamvertelling van Isaac Asimov rond de hoofdpersoon Susan Calvin, robotpsycholoog in 2057, die terugblikt op haar leven. Ze ontmoette een verliefde robot, maar ook twijfelende of bewust van zichzelf geworden robots. Bestel Ik, robot van Isaac Asimov. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De Nederland Leest-maand van het CPNB staat in het teken van de robotica. Daarom een hele bundel prachtige, tijdloze robotverhalen van Isaac Asimov (1920-1992) zomaar voor niks! Negen staan er in dit boek, te beginnen met het tranentrekkende 'Robbie', een van de beste robotverhalen ooit genoemd.... 'Ik, robot' door Isaac Asimov - Onze prijs: €17,95 - Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis Ik, Robot is een raamvertelling waarin de gepensioneerde Susan Calvin in 2057 terugkijkt op haar carrière als 'robotpsycholoog', een specialisme dat noodzakelijk bleek toen het robotbrein menselijke trekken kreeg. Ik, robot (paperback). Over het boek: In deze briljante reeks van negen samenhangende korte verhalen beschrijft Isaac Asimov de geschiedenis van de robots. Lalagè - Asi...

INFORMATIE

AUTEUR
Isaac Asimov
DIMENSIE
11,97 MB
BESTANDSNAAM
Ik,Robot.pdf

OMSCHRIJVING

Het boek ‘Ik, robot’ is de geniale futuristische raamvertelling van Isaac Asimov rond de hoofdpersoon Susan Calvin, robotpsycholoog in 2057, die terugblikt op haar leven. Een spannend boek met ook nog echte breinbrekers!De film is gebaseerd op de boek van Asimov. De film I, robot speelt zich af in het Chicago van 2035. Robots behoren tot het alledaagse leven. Ze staan ten dienste van de mensen en worden door hen blindelings vertrouwd, omdat ze geprogrammeerd zijn volgens de drie wetten van de robotica. Deze bepalen dat de technologische hoogstandjes de mensen geen kwaad kunnen doen. Rechercheur Del Spooner houdt er echter een andere mening op na. Hij moet de moord op de briljante wetenschapper Alfred Lanning ophelderen en hij vermoedt dat de dader een robot is. Naarmate het onderzoek van Spooner vordert, groeit bij hem het besef dat de hele mensheid in gevaar is.Met een extra verhaal geschreven door een robot genaamd Asibot onder leiding van Ronald Giphart.

Wil je het boek lezen?Ik,Robot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Isaac Asimov. Lezen Ik,Robot Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN