Een blik jodenkoeken

Een blik jodenkoeken - Jessica Meijer | Nextbestfoodprocessors.com

... Een blik jodenkoeken. [Jessica Meijer] -- Autobiografisch getint relaas van de worsteling van een jonge vrouw met haar joodse achtergrond en met de plotselinge dood van haar beroemde vader, Ischa Meijer (1943-1995) ... Een blik jodenkoeken eBook by Jessica Meijer ... ... . Een blik jodenkoeken van Jessica Meijer In dit boek beschrijft Jessica Meijer haar leven na de dood van haar vader Ischa Meijer op 52 jarige leeftijd. Zij was 10 jaar toen haar vader stierf. En de eerste jaren van haar leven had ze helemaal geen contact met haar vader. Een jodenkoek (in de handel ook Jodekoek) is een grote, platte koek van zandgebak van zo'n 10 cm in diameter.. Vroege vermeldingen van ... Boekverslag Nederlands Een blik jodenkoeken door Jessica ... ... . En de eerste jaren van haar leven had ze helemaal geen contact met haar vader. Een jodenkoek (in de handel ook Jodekoek) is een grote, platte koek van zandgebak van zo'n 10 cm in diameter.. Vroege vermeldingen van de jodenkoek zijn te vinden in een advertentie van de banketbakker C. Strunck in de Java-Bode in 1872 en het jaar erop in een advertentie van de Groningse banket- en koekbakker Foppe Egbertus de Haan in de Leeuwarder Courant. Jessica heeft een fijn, rustig leven met een lieve moeder, en een fijne vader en stiefmoeder waar ze regelmatig graag over de vloer komt. Jessica is tien jaar oud, op weg naar een vriendinnetje als… Davelaar Jodenkoeken blik laten bezorgen door de supermarkt: Bij veel supers moet je minimaal bestellen voor een bepaald bedrag voordat je voor de optie "thuisbezorging" kunt kiezen. Naast deze aantrekkelijke Davelaar Jodenkoeken blik "moet" je jouw virtuele winkelmand dus vullen met meer producten....

INFORMATIE

AUTEUR
Jessica Meijer
DIMENSIE
9,20 MB
BESTANDSNAAM
Een blik jodenkoeken.pdf

OMSCHRIJVING

Iedereen treurde om zijn dood en het laatste woord over zijn leven zou nog lang niet zijn gezegd en geschreven.Ik was toen tien en zat in groep zes.De vader van Jessica Meijer overleed op zijn tweeënvijftigste verjaardag plotseling aan een hartaanval. Een ouder verliezen is op zichzelf al een aangrijpende gebeurtenis, maar omdat haar vader _ Ischa Meijer _ een bekende Nederlander was, bemoeide iedereen zich met zijn verleden en was er geen ruimte voor Jessicas verdriet. Boulimia werd het masker waarachter zij de gevoelens verborg die het gevolg waren van haar onthechte, joodse achtergrond, de kritische stem van haar moeder en de mediagekte rond de dood van haar vader.Niemand had iets in de gaten.Nu, achttien jaar later vertelt Jessica haar verhaal.Jessica Meijer (1984) studeerde Nederlandse taal en cultuur en Nederlandse letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam.

Wil je het boek lezen?Een blik jodenkoeken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jessica Meijer. Lezen Een blik jodenkoeken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN