De wet in gewoon Nederlands

De wet in gewoon Nederlands - Douwe Brongers | Nextbestfoodprocessors.com

...rlands. Iedereen wordt geacht de wet te kennen ... De wet in gewoon Nederlands (Book, 2013) [WorldCat.org] ... . Maar de wet is zo moeilijk leesbaar dat beslist niet iedereen die kent. Door de... De wet in gewoon Nederlands | ISBN 9789460035043 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. In De wet in gewoon Nederlands staan géén moeilijke woorden en zijn de zinnen zo kort mogelijk. Douwe Brongers biedt u de Grondwet en de Wetboeken van Strafrecht en Strafvordering in gewonemensentaal. Ook de belangrijkste delen van het Burgerlij ... De wet in gewoon Nederlands - D. Brongers - (ISBN ... ... . Ook de belangrijkste delen van het Burgerlijk Wetboek zijn volledig 'vertaald'. De wet in gewoon Nederlands | ISBN 9789050187961 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De Wet In Gewoon Nederlands 1e druk is een boek van Douwe Brongers uitgegeven bij Balans. ISBN 9789050187961 Iedereen wordt geacht de wet te kennen. Maar de wet is zo moeilijk leesbaar dat beslist niet iedereen die kent. Iedere Nederlander wordt geacht de wet te kennen. Maar die wet is voor gewone burgers meestal onleesbaar. In De wet in gewoon Nederlands staan géén moeilijke woorden en zijn de zinnen zo kort mogelijk. Douwe Brongers biedt u de Grondwet en de Wetboeken van Strafrecht en Strafvordering in gewonemensentaal. Ook de belangrijkste delen van het Burgerlijk Wetboek zijn volledig 'vertaald'. De wet in gewoon Nederlands. Uitgever Balans, Amsterdam Verschenen 2009 ISBN 9789460030086 Kenmerken 672 pagina's, 17 cm Aantekening Oorspr. uitg.: 2007 Met index met medew. van Maaike C. Wett...

INFORMATIE

AUTEUR
Douwe Brongers
DIMENSIE
10,68 MB
BESTANDSNAAM
De wet in gewoon Nederlands.pdf

OMSCHRIJVING

Iedereen wordt geacht de wet te kennen. Maar de wet is zo moeilijk leesbaar dat beslist niet iedereen die kent. Door de lange zinnen, moeilijke termen en woorden die soms al lang niet meer tot het hedendaagse Nederlands behoren, zijn de teksten voor het grote publiek niet te begrijpen.Dit boek bevat enkele belangrijke wetten, omgezet van juridisch jargon naar dagelijks Nederlands. Voor iedereen die zelf, zonder juridische hulp, willen lezen en begrijpen wat de wet betekent. Niet alleen de Grondwet is ‘vertaald’, maar ook andere wetten uit het Burgerlijk Wetboek en het Wetboek van Strafrecht waar we allemaal mee te maken hebben. Daarnaast is de populaire versie opgenomen van twee belangrijke internationale documenten: de Universele Rechten van de Mens (Verenigde Naties) en de Rechten en Vrijheden (Raad van Europa).De teksten zijn leesbaar en begrijpelijk voor diegene die geacht wordt de wet te kennen: iedereen. Geen onnodig lange zinnen dus. En geen verwijzingen of moeilijke woorden. Kortom: de wet in gewoon Nederlands.

Wil je het boek lezen?De wet in gewoon Nederlands in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Douwe Brongers. Lezen De wet in gewoon Nederlands Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN