Een Nieuw Gesprek Met God

Een Nieuw Gesprek Met God - N.D. Walsch | Nextbestfoodprocessors.com

...esprek met God 6 CD'S. zelf ben ik geen lezer, maar toen ik zag dat er een cd-boek bestond was ik er als de kippen bij om deze te beluisteren ... In Gesprek Met God - Vinden.nl ... .het boek komt in de eerste cd ietsje moeilijk (voor mij) op gang. maar geen paniek de volgende cd's zetten de thema's goed uit en worden duidelijk besproken zodat iedereen op zijn manier kan volgen. 213 aanbiedingen in mei - Koop en verkoop een nieuw gesprek met god eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Deze driedelige reeks bestaat uit de boeken Een ongewoon gesprek met God, Een nieuw gesprek met God en Derde gesprek met God. Wereldwijd zijn er miljoenen exemplaren van deze boeken verkocht. De reden van dit enorme succes: God was niet eerder gepresenteerd als een ... bol.com | Een Ongewoon Gesprek Met God, N.D. Walsch ... ... . Wereldwijd zijn er miljoenen exemplaren van deze boeken verkocht. De reden van dit enorme succes: God was niet eerder gepresenteerd als een charmante, eigenzinnige en originele gesprekspartner. Een aanrader! In een nieuw gesprek met God lezen we over de plaats van de mens in de menselijke maatschappij; over gezondheidszorg en onderwijs alsook over over maatschappelijke problemen. God blijkt ook op dit gebied onverwachte, en soms verbazingwekkend ongecompliceerde visies op de wereld te hebben. Met ... Een nieuw gesprek met God - Neale Donald Walsch. Het boek 'Een ongewoon gesprek met God' was een verrassend, meeslepend en veel verkocht boek, dat binnen een week uitverkocht was. In Een ongewoon gesprek met God spreken God en Neale Donald Walsch vooral over de plaats van de mens in de menselijke maatschappij; over onderwijs, over gezondheidszorg, over maatschappelijke problemen. Bestel eenvoudig online: Een nieuw gesprek met God door Neale Donald Walsh, uitgeverij Spirit Kosmos Z&K 2007 ISBN 9789021594781 Bestel eenvoudig online: Een ongewoon gesprek met God en Een nieuw gesprek met God door N.D. Walsch (Paperback 2003 Kosmos ZK 462 blz ) ISBN 9789021539133 Auteur: Walsch mijn vragen en Zijn antwoorden over onze maatschappij Een ongewoon gesprek met God was een verrassend, meeslepend en veelverkocht boek, dat binnen een week uitverkocht was. In Een ongewoon gesprek met God spreken God en Neale Donald Walsch vooral over de plaats van de mens in de menselijke maatschappij; over onderwijs, over gezondheidszorg, over maatschappelijke problemen. Na 'Een ongewoon gesprek met God' (a.i. 97-29-238-0), waarin vooral persoonlijke aangelegenheden aan de orde kwamen, heeft de schrijver in dit tweede deel van deze ...

INFORMATIE

AUTEUR
N.D. Walsch
DIMENSIE
12,50 MB
BESTANDSNAAM
Een Nieuw Gesprek Met God.pdf

OMSCHRIJVING

Een ongewoon gesprek met God was een verrassend, meeslepend en veelverkocht boek, dat binnen een week uitverkocht was. In Een ongewoon gesprek met God spreken God en Neale Donald Walsch vooral over de plaats van de mens in de menselijke maatschappij; over onderwijs, over gezondheidszorg, over maatschappelijke problemen. God blijkt ook op dit gebied onverwachte, en soms verbazingwekkend ongecompliceerde visies op de wereld te hebben. Wij maken de wereld onnodig ingewikkeld, met al het ongemak dat dat met zich meebrengt. In dit boek ontdekken we dat God er vertrouwen in heeft dat we al doende leren om de aarde leefbaar te houden.

Wil je het boek lezen?Een Nieuw Gesprek Met God in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur N.D. Walsch. Lezen Een Nieuw Gesprek Met God Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN