IJstweeling

IJstweeling - S.K. Tremayne | Nextbestfoodprocessors.com

...llen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken ... IJstweeling | Boeken ... . Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze IJstweeling S.K. Tremayne. Nederlands | Paperback € 8,95 + 17 punten . Uitgave Niet beschikbaar. Omschrijving. Een van Sarahs dochters sterft. Maar kan zij zeker weten wie van de twee? Een jaar nadat een van hun ... IJstweeling van S.K. Tremayne (boek, paperback, ISBN 9789044643343). ... Lees mee ... IJstweeling | Uitgeverij Prometheus ... .K. Tremayne (boek, paperback, ISBN 9789044643343). ... Lees meer We maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk! Daarom gebruiken wij cookies op deze website. Wij volgen uw klikgedrag binnen onze site en tonen u zoekresultaten op basis van uw interesse. IJstweeling book. Read 3,767 reviews from the world's largest community for readers. Een jaar nadat Lydia - de helft van een identieke tweeling - is omge... 9789044626490 - IJstweeling door S.K. Tremayne.. Een van Sarahs dochters sterft. Maar kan zij zeker weten wie van de twee?Een jaar nadat een van hun identieke tweelingdochters, Lydia, door een ongeluk overlijdt, verhuizen Angus en Sarah Moorcroft na.. Zojuist mijn gewonnen boek "De IJstweeling" uitgelezen van auteur S.K. Tremayne (voor mij helemaal nieuw; nog nooit iets eerder van gelezen). Het verhaal speelt zich af op een zeer afgelegen Schots eiland. In gedachten zag ik zó een aflevering van "Floortje naar het einde van de wereld" voor me. De sfeer, de mist, de kou en…...

INFORMATIE

AUTEUR
S.K. Tremayne
DIMENSIE
11,34 MB
BESTANDSNAAM
IJstweeling.pdf

OMSCHRIJVING

Een van Sarahs dochters sterft. Maar kan zij zeker weten wie van de twee?Een jaar nadat een van hun identieke tweelingdochters, Lydia, door een ongeluk overlijdt, verhuizen Angus en Sarah Moorcroft naar een klein Schots eiland dat Angus van zijn oma heeft geërfd, in de hoop hun verwoeste leven weer op te pakken.Maar wanneer hun andere dochter, Kirstie, meent dat ze haar identiteit hebben verwisseld - dat zij Lydia is - stort hun wereld opnieuw in.Als de winter oprukt, en Angus voor zijn werk op het vasteland moet verblijven, lijkt het verleden Sarah in te halen en wordt Kirstie (of is het Lydia?) steeds onrustiger. Wat is er nou echt gebeurd op de fatale dag dat een van haar dochters overleed?S.K. Tremayne is het pseudoniem van een internationale bestsellerauteur, die woont en werkt in Londen. De vertaalrechten van IJstweeling zijn verkocht aan achttien landen.

Wil je het boek lezen?IJstweeling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S.K. Tremayne. Lezen IJstweeling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN