De Lance-factor

De Lance-factor - Mart Smeets | Nextbestfoodprocessors.com

...Bewaar De Lance-factor | ISBN 9789046810682 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... De Lance Factor - Mart Smeets (+++) - NUtblog ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De Lance factor | ISBN 9789046810675 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De Lance-factor direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Spraakmakend boek over de 7-voudige Tourwinnaar door Armstrong-kenner Smeets Begin 2011 reed de 39-jarige wielericoon Lance Armstrong zijn laatste profkoers. Mart Smeets kwam in 1993 voor het eerst bij de renner thuis in Austin, Texas; het was een grijze Ma ... Mart Smeets trekt zijn boek 'De Lance Factor' terug uit ... ... . Mart Smeets kwam in 1993 voor het eerst bij de renner thuis in Austin, Texas; het was een grijze Mart Smeets trekt zijn boek 'De Lance Factor' terug uit de strijd om de NS Publieksprijs. Dat heeft de organisatie vanavond bekendgemaakt. NSPublieksprijs… De Lance Factor - Mart Smeets (2011) mijn stem. 3,19 (8) 8 stemmen . Nederlands Biografie / Sport . 256 pagina's Eerste druk: Nieuw Amsterdam, Amsterdam (Nederland) Begin 2011 reed de 39-jarige wielericoon Lance Armstrong zijn laatste profkoers. Mart Smeets kwam in 1993 voor het eerst bij de renner thuis in Austin, Texas ... Kan De Lance factor nu de prullenbak in? Zaken die van belang zijn om te weten bij het lezen van deze recensie: 1: Ik heb geen hekel aan Mart Smeets. De wereld is verdeeld in twee kampen: Smeets-lovers en Smeets-haters. En hoewel ik zijn smaak qua truien ook niet kan waarderen, waardeer ik hem als interviewer en televisiepersoonlijkheid wel. Spraakmakend boek over de 7-voudige Tourwinnaar door Armstrong-kenner Smeets Begin 2011 reed de 39-jarige wielericoon Lance Armstrong zijn laatste prof Spraakmakend boek over de 7-voudige Tourwinnaar door Armstrong-kenner Smeets Begin 2011 reed de 39-jarige wielericoon Lance Armstrong zijn laatste profkoers. Mart Smeets kwam in 1993 voor het eerst bij de renner thuis in Austin, Texas; het was een grijze decemberdag, het huis was een puinhoop en de muziek stond snoeihard. Sindsdien spraken ze elkaa Bestel het boek: De Lance factor voor slechts € 5 Categorie: Hobby & sport, Spor...

INFORMATIE

AUTEUR
Mart Smeets
DIMENSIE
10,69 MB
BESTANDSNAAM
De Lance-factor.pdf

OMSCHRIJVING

Spraakmakend boek over de 7-voudige Tourwinnaar door Armstrong-kenner SmeetsBegin 2011 reed de 39-jarige wielericoon Lance Armstrong zijn laatste profkoers. Mart Smeets kwam in 1993 voor het eerst bij de renner thuis in Austin, Texas; het was een grijze decemberdag, het huis was een puinhoop en de muziek stond snoeihard. Sindsdien spraken ze elkaar meermalen uitvoerig. Smeets maakte de Amerikaan mee voor en na zijn ziekte, tijdens zijn lange heerschappij in de Tour, bij de vorming van Livestrong, en ook in zijn laatste dagen als renner. Armstrong was niet alleen een fenomenale sporter, maar ook een society-figuur, een vrouwenman, vader van vijf, marathonloper, ondernemer en multimiljonair.Mart Smeets blikt in dit boek terug op het wielerleven van Lance Armstrong. Wat voor renner was hij, wat voor ploegmaat, wat voor mens? Waar en hoe won hij? Waarom reed hij relatief zo weinig? Waar heeft hij spijt van? Hoe zag zijn privéleven eruit? Wat is er te zeggen over alle dopingverhalen? En waaruit bestaat de Lance-factor?

Wil je het boek lezen?De Lance-factor in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mart Smeets. Lezen De Lance-factor Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN