STROMENDE ENERGIE

STROMENDE ENERGIE - Buess | Nextbestfoodprocessors.com

...erzenden : Kosten koper a 3,45 : boeken-online uit Rotterdam ... Tips voor stromende Yin energie in je huis tijdens je vakantie ... . Verzending gaat per 01-01-2020 via : PostNL met als ... Energie opwekken via water gebeurt al heel lang. Denk maar aan de waterkrachtcentrales in Zwitserland en Noorwegen, en de watermolens in Nederland. ... Met een waterkrachtcentrale wordt stromend of vallend water via een turbine en een generator omgezet in elektriciteit. Waterkracht als energiebron. Waterkracht is energie opgewekt uit stromend water. Bij de ... Energie uit traag stromend water dankzij vortices ... ... . Waterkracht is energie opgewekt uit stromend water. Bij de productie van elektriciteit uit waterkracht ontstaan geen schadelijke stoffen en de bron is onuitputtelijk. Waterkracht is daarmee een vorm van duurzame energie. Waterkracht kent ook nadelen. Stromende energie binnen het lichaam 19. traditionele Chinese geneeskunde vormt het meridi-anensysteem een energievoorziening van het li-chaam. Vergelijkbaar met de bloedsomloop en het zenuwstelsel. Bij iedere meridiaan wordt een stroomrichting onderkend. Bijvoorbeeld: vanuit de...

INFORMATIE

AUTEUR
Buess
DIMENSIE
3,42 MB
BESTANDSNAAM
STROMENDE ENERGIE.pdf

OMSCHRIJVING

De schrijver begon in de zeventiger jaren met de toepassing van alternatieve geneesmethoden en gaf als gesprekstherapeut lezingen. Bij zijn therapie maakte hij veel gebruik van symbolen van de tarot en later ook van numerologie. Uit de ervaring die hij gedurende tien jaar als gesprekstherapeut opdeed èn de inzichten, verkregen door 20 jaar studie metafysica, ontwikkelde hij een geheel nieuwe, holistische therapie. Dit is een intensieve, therapeutische behandeling die de deelnemer helt het proces van zijn groei en ontwikkeling te versnellen. Het is de combinatie van ervaringen, kennis en vaardigheden waardoor met deze therapie snelle en goede resultaten bereikt worden.In dit boek worden zowel de achtergronden als de vele praktische aspecten van de behandeling besproken. Onder invloed van de humanistische en transperonale psychologie is Lynn Buess meer de nadruk gaan leggen op de toepassing van esoterische psychologie, Daarbij is hij geheel toegewijd aan de bespoediging van het bewustzijn dat we aan de vooravond staan van een nieuw tijdperk. Synergie-sessies bieden ons de mogelijkheid een bijdrage te leveren aan de gezondmaking van onze wereld. Dit boek kan daarbij van veel nut zijn.

Wil je het boek lezen?STROMENDE ENERGIE in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Buess. Lezen STROMENDE ENERGIE Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN