Scheepsgerechten

Scheepsgerechten - D. de Vos | Nextbestfoodprocessors.com

...- en Vleesgerecht) Hieronder vindt u twee heerlijke zeemans maaltijden bereidt in de wok ... Dorine de Vos | Boeken & Recensies | Hebban.nl ... . U kunt de wokgerechten eten met een portie opgebakken aardappelen, aardappelpuree of rijst. Scheepsgerechten . € 7, 95. Aantal. Voeg toe aan winkelwagen. Beschrijving; Specificaties; Gaaf kookboek met recepten van topkoks . Met handige spiraal zodat je het boek gewoon neer kan zetten terwijl je iets superlekkers maakt . Overzicht Service. Algemene voorwaarden. Verzenden en betalen. Retourneren. Binnen de ... Kombuispraat ... . Overzicht Service. Algemene voorwaarden. Verzenden en betalen. Retourneren. Binnen de Molukse cultuur heeft eten en koken altijd een belangrijke rol gespeeld. Nu de eerste generatie Molukkers in Nederland er bijna niet meer is om te 'leren' hoe het hoort, merk je dat er bij de jongere generatie een behoefte is om de kennis die er nog wel is te behouden en te delen. Scheepsgerechten bij kookboek-kopen.nl. De online kookboeken specialist. Een vrolijk ringbandboekje vol heerlijke recepten om aan boord te maken (of gewoon thuis natuurlijk!). Scheepsgerechten Boeken algemeen Chefkoks aan water. Recepten voor in de kombuis (of mag ook wel thuis). auteur: D. de Vos aantal pagina's: 120 Het allereerste onderwerp op Kombuispraat (17/11/2001) ging over scheepsgerechten. Dit is verwijderd omdat het te lang onbeantwoord bleef. Gelukkig had Frans Willemse een kopie hiervan en is dit stukje geschiedenis bewaard gebleven. Scheepsgerechten | ISBN 9789055133406 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Scheepsgerechten van D. de Vos kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Paperback, ISBN 9789055133406. Handige recepten voor aan boord. Scheepsgerechten bij kookboek-kopen.nl. De online kookboeken specialist. Een vrolijk ringbandboekje vol heerlijke recepten om aan boord te maken (of gewoon thuis natuurlijk!). "SCHEEPSGERECHTEN", geschreven en getekend door Dorine de Vos. € 8,00. Bekijk meer van Tweedehands boeken en tijdschriften op Facebo...

INFORMATIE

AUTEUR
D. de Vos
DIMENSIE
8,34 MB
BESTANDSNAAM
Scheepsgerechten.pdf

OMSCHRIJVING

Een vrolijk ringbandboekje vol heerlijke recepten om aan boord te maken (of gewoon thuis natuurlijk!). De recepten zijn afkomstig van chef-koks aan het water en verzameld door Dorine de Vos. Zij heeft ze ook op vrolijke wijze geïllustreerd.U vindt onder andere salade met sardines & Parmezaanse kaas, schelpdieren uit één pan, in zuurkool gestoofde schouderkarbo's en snelle venkelsoep met gamba's.

Wil je het boek lezen?Scheepsgerechten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur D. de Vos. Lezen Scheepsgerechten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN