Winterzon

Winterzon - Linda van Rijn | Nextbestfoodprocessors.com

...en met een shot vitamine D. Geniet bijvoorbeeld van aangename temperaturen tijdens een winterzonvakantie op Kaapverdië ... Winterzon - de Jong Intra Vakanties ... . Winterzon bestemmingen vind je op Winterzon.net. Welke landen, steden en streken zijn geschikt voor een winterzon vakantie? Wij bieden u een handig overzicht. Winterzon Gun jezelf een warme winter En boek jouw winterzonvakantie veilig en voordelig Altijd de laagste prijsgarantie Gratis annuleren Nederlandstalige reisleiding in Spanje en Egypte Op slechts ca. 5 uur vliegen al in de zon Aangesloten bij de ANVR en SGR . Zoek de zon op! Laat het koude weer achter u en vertrek n ... Winterzon Spanje 2020 - Heerlijk zonnen in hartje winter ... ... . 5 uur vliegen al in de zon Aangesloten bij de ANVR en SGR . Zoek de zon op! Laat het koude weer achter u en vertrek naar de zon met een mooie en voordelige winterzonvakantie van Kras. Heerlijk overwinteren in de zon Winterzon vakanties vinden daarom plaats van oktober tot en met maart en geven je de energie boost die je nodig hebt om de wintermaanden door te komen. Een groot voordeel van het reizen in deze periode zijn de gunstige prijzen. Je profiteert hierbij dan ook van scherpe aanbiedingen. Winterzon bestemmingen Winterzon Canarische Eilanden. Altijd zon en temperaturen die ook in de winter vrijwel altijd boven de 20 °C liggen: de Canarische Eilanden zijn dé winterzonbestemmingen op slechts 4 tot 4,5 uur vliegen. Naast zonnebaden op zand- en lavastranden kun je prachtige wandelingen maken in de vulkanische, ... Winterzon (Paperback). Ter ere van hun 40-jarig huwelijksfeest nemen Herman en Ineke van Heesch hun kinderen en kleinkinderen mee op een... Winterzon 2020/2021 Update coronavirus Vragen & contact Favorieten; Mijn Sunweb Fr Nl Vroegboekvoordelen winterzon. Boek je winterzonvakantie en geniet tijdelijk van vroegboekvoorde...

INFORMATIE

AUTEUR
Linda van Rijn
DIMENSIE
4,54 MB
BESTANDSNAAM
Winterzon.pdf

OMSCHRIJVING

Vanwege hun 40-jarig huwelijksfeest nemen Herman en Ineke van Heesch hun kinderen en kleinkinderen mee op een winterzonvakantie naar Curaçao. Op een avond besluiten de schoonzusjes Amber en Sophie te gaan stappen en ze gaan naar een cocktailparty op het strand. De vrijgevochten Amber voert de keurige huismoeder Sophie de ene cocktail na de andere. Sophie raakt zowaar los en is de hit van de avond op de dansvloer. Ze gaat zelfs in op de avances van een knappe en charmante Antilliaan. Amber vindt het reuzegrappig om deze kant van de brave Sophie te zien en vermaakt zich kostelijk.Als de party ten einde loopt en Amber naar huis wil, kan ze Sophie nergens vinden. Amber moet eigenlijk wel grinniken om de situatie: de brave Sophie, die waarschijnlijk ergens ligt te rollebollen met een knappe Antilliaan. Maar als Sophie ook de volgende dag niet naar huis terugkeert, blijkt er niet veel meer te lachen.

Wil je het boek lezen?Winterzon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Linda van Rijn. Lezen Winterzon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN