Brieven van Ann Voskamp

Brieven van Ann Voskamp - Ann Voskamp | Nextbestfoodprocessors.com

... euro Dit is een set van 5 exemplaren van Brieven van Ann Voskamp In haar blogs richt Ann Voskamp zich regelmatig rechtstreeks tot mensen ... Brieven van Ann Voskamp-set van 5 exx. door Ann Voskamp ... ... . Tot haar zoons, die opgroeien in het #MeToo-tijdperk. Tot moeders, die op Moederdag eigenlijk maar één ding verlangen. Tot de kerk, die moet weten wat die jongen doormaakte die zichzelf van het leven benam (Ann was Bestel Brieven van Ann Voskamp-set van 5 exx. van Ann Voskamp. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Meer van deze auteur Dit is een set van 5 exemplaren van Brieven ... Brieven van Ann Voskamp-set van 5 exx. | Boeken ... . van Ann Voskamp. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Meer van deze auteur Dit is een set van 5 exemplaren van Brieven van Ann Voskamp. In haar blogs richt Ann Voskamp zich regelmatig rechtstreeks tot mensen. Tot haar zoons, die opgroeien in het #MeToo-tijdperk. Tot moeders, die op Moederdag eigenlijk maar één ding verlangen. Tot de kerk, die moet wet … €...

INFORMATIE

AUTEUR
Ann Voskamp
DIMENSIE
9,32 MB
BESTANDSNAAM
Brieven van Ann Voskamp.pdf

OMSCHRIJVING

In haar blogs richt Ann Voskamp zich regelmatig rechtstreeks tot mensen. Tot haar zoons, die opgroeien in het #MeToo-tijdperk. Tot moeders, die op Moederdag eigenlijk maar één ding verlangen. Tot de kerk, die moet weten wat die jongen doormaakte die zichzelf van het leven benam (Ann was zelf ook al eens bijna zo ver). Tot zichzelf: Lieve mij…Een boekje voor de vele Ann Voskamp-liefhebbers. En een prachtige kennismaking voor wie dat nog niet is.Ann Voskamp en haar man hebben een boerderij in Ontario, waar hun kinderen worden opgevoed tussen de maïsvelden, de kriebels en krabbels van hun moeder, en de worstelingen en dankbare lofzangen van een gewoon en dus bijzonder gezin. Haar boek 'Duizendmaal dank' maakte haar tot een bestsellerauteur en tot een van de vijftig meest invloedrijke vrouwen in kerk en cultuur (Christianity Today)Daarna verschenen van haar 'Gebroken leven', 'Dagboek Duizendmaal dank', 'Wees een geschenk', en een tweetal adventsboeken. Een weggeef-, meegeef-, en doorgeefboekje als kennismaking met een bijzondere schrijfster.

Wil je het boek lezen?Brieven van Ann Voskamp in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ann Voskamp. Lezen Brieven van Ann Voskamp Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN