De Tao van het coachen

De Tao van het coachen - M. Landsberg | Nextbestfoodprocessors.com

...o moeilijk te zijn als het misschien lijkt ... De TAO van het coachen: coaching als sleutel tot ... ... . Iedereen heeft de juiste vaardigheden namelijk al in huis, u moet ze alleen nog maar verbeteren en optimaal leren benutten. De Tao van het coachen (Hardcover). De Tao van het coachen 1e druk is een boek van M. Landsberg uitgegeven bij Academic Service. ISBN 9789052612553... De TAO van het coachen laat zien hoe ook ú een goede coach kunt worden. Dat hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn als het misschien lijkt. Iedereen heeft de juiste vaardigheden na ... De TAO van het coachen - Martijn van der Horst ... . Iedereen heeft de juiste vaardigheden namelijk al in huis, u moet ze alleen nog maar verbeteren en optimaal leren benutten. Hoe precies, dat vertelt de auteur aan de hand van het fictieve verhaal van De Tao van het coachen | ISBN 9789052612553 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De TAO van het coachen (Hardcover). Goede coaches zijn ervan overtuigd dat de autoritaire leider - 'de baas' - bijna is uitgestorven. ze weten ook zeker... De TAO van het coachen van Max Landsberg, 9789462201262 voor € 27,50 bij Businezz. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. De TAO van het coachen. Auteur:Max Landsberg Nederlands; 127 pagina...

INFORMATIE

AUTEUR
M. Landsberg
DIMENSIE
4,50 MB
BESTANDSNAAM
De Tao van het coachen.pdf

OMSCHRIJVING

De Tao van het coachen 1e druk is een boek van M. Landsberg uitgegeven bij Academic Service. ISBN 9789052612553 Coaching is de sleutel tot verbetering van de prestaties van je mensen, je organisatie en jezelf. Om coach te worden hoef je slechts een paar simpele vaardigheden en gewoontes te verbeteren. Max Landsberg, werkzaam bij McKinsey & Co in Londen, leert u hoe u met coaching een maximaal effect bereikt door:- een omgeving te cre ren waar coaching gedijt;- een team te ontwikkelen van mensen die graag met je willen samenwerken; leermogelijkheden, en daarmee de effectiviteit, van anderen te versterken;meer tijd voor jezelf vrij te maken door effici nt te delegeren;de vaardigheden die je opbouwt in je werk, ook in je priv -leven toe tepassen.Rode draad in het boek is het fictieve verhaal van Alex, senior manager in een internationaal bedrijf, die zijn ervaringen met coaching op een rijtje zet. Zijn verhaal wordt afgewisseld met korte theoretische uiteenzettingen en oefeningen. Landsberg bespreekt enkele methoden die u als coach kunt gebruiken bij functioneringsgesprekken met uw teamleden, bij het geven van feedback en het motiveren van uw team.

Wil je het boek lezen?De Tao van het coachen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Landsberg. Lezen De Tao van het coachen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN