Papieren bloemen maken

Papieren bloemen maken - Jeffery Rudell | Nextbestfoodprocessors.com

... te maken van crêpepapier. Bloemen van crêpepapier zijn erg leuk als decoratie, zeker als je er een fleurig boeket nepbloemen van maakt ... Bloemen maken van crepepapier - Met handige stap voor stap ... ... . Ook leuk zijn deze papieren bloemen als feest versiering bij bruiloften en partijen. Instagram: wb_fantasy_artist Sorry als ik een beetje duf klonk ik de video, ik was moe ;) Wij laten je zien hoe je een bloem maakt van crêpe paper, die je bijvoorbeeld kunt geven aan je moeder voor Moederdag, want bloemen horen bij Moederdag. De meeste moeders zijn dol op bloemen. En zeg nou zelf wat is er dan leuker om zelf een mooie bloem voor mama te maken. Misschien vind ... Bloem maken van crêpepapier - Tijd met Kinderen ... . De meeste moeders zijn dol op bloemen. En zeg nou zelf wat is er dan leuker om zelf een mooie bloem voor mama te maken. Misschien vind jij het zelfs zo leuk dat je er een hele bos van gaat maken. Bloem 5. Niveau: Makkelijk: Nodig: Een vierkant blaadje papier: Printversie: Bloem_5.pdf: Let op: Maak de vouwlijnen in elke stap zo scherp mogelijk, door bijvoorbeeld met je nagel over de vouwlijn te gaan, zodat het vouwen makkelijker wordt. Leuke vouwblaadjes bij dit figuurtje. Papieren bloemen maken - Tutorials. Papieren bloemen maken doe je met een praktische tutorial (en goed materiaal).Ideaal voor startende papierbloemisten: de Startbox papieren bloemen.Ga zelf aan de slag en maak de mooiste papieren bloemen! Papieren bloemen, workshops en materialen voor het maken van papieren bloemen vind je op PapierenBloemen.nl. Je koopt hier Italiaans en Duits fijn en Florist crêpepapier in meer dan 120 kleuren! Ook vind je hier diverse andere benodigdheden voor het maken van de mooiste bloemen van papier. Crepe-papier; Lijm (in de video hieronder wordt met een lijmpistool gewerkt, die heb ik niet dus ik heb mijn geliefde lijmrollertje gebruikt!) Het potlood staat niet op de foto, oops! Mijn kleuren crepe papier. Bij Action kostte een zo'n rol 33 cent. Daar kun je heel veel bloemen mee maken, haha! Hoe maak je deze bloeme...

INFORMATIE

AUTEUR
Jeffery Rudell
DIMENSIE
10,80 MB
BESTANDSNAAM
Papieren bloemen maken.pdf

OMSCHRIJVING

Originele ideeën om je interieur en feesten een kleurrijke toets te gevenDe verfijnde papieren bloemen uit dit boek zijn ideaal om je huis of welke feestlocatie dan ook een frisse uitstraling te geven of als origineel cadeau voor iemand die je graag mag. De unieke projecten zijn ontworpen door papierkunstenaar Jeffery Rudell. Zijn werk is onder andere bekend van de tijdschriften Elle Decor en Good Housekeeping.Tientallen stap-voor-stapfoto's helpen je bij het knippen, vouwen en plakken van de verschillende onderdelen: de stengels, bloemblaadjes en bladeren. Experimenteer met het gebruik van verschillende soorten en kleuren papier om je bloemen net dat tikkeltje extra te geven!

Wil je het boek lezen?Papieren bloemen maken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeffery Rudell. Lezen Papieren bloemen maken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN