De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2017.1

De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2017.1 - none | Nextbestfoodprocessors.com

...luwer Nederland B.V.. ISBN 9789013138528 De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2016 ... De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2017.2 ... .2 In de nieuwste uitgave vindt u de belangrijkste sociale zekerheidswetten op overzichtelijke wijze, in enkele pagina's per wet. Bestel: De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2020.2 Bestel De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2020.2 met ISBN/EAN 9789013159462 snel en eenvoudig. Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige st ... De kleine gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2019.1 ... . Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studietips en de rest van je studiespullen ben je bij ons aan het ... De kleine gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2019.1 Gedrukt boek 1) Ziekte, handicap en preventie 2) Ouderdom, overlijden en kinderen 3) Werk en inkomen 4) Vreemdelingen 5) Internationale sociale zekerheid 6) Boeten, maatregelen en terug- en invordering 7) Bezwaar, beroep en klachten 8) Organisatie sociale zekerheid 9) Samenvattend overzicht (bedragen) 10) Structuurschema Sociale Zekerheid Al sinds 1933 is De Kleine Gids hét beknopte naslagwerk voor de sociale zekerheid. Met deze uitgave op zak beantwoordt u met gemak elke vraag die u gedurende de werkdag ontvangt. De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2018.1 biedt u een overzicht van alle actuele regelingen op het gebied van sociale zekerheid: van bijstand tot zorgverzekering en van Wmo tot WIA. U wilt snel inzicht in onze sociale zekerheid? In deze uitgave vindt u de belangrijkste wetgeving, bedragen en percentages die gelden vanaf 1 januari 2017. Ook de uitbreiding van de informatieplicht over het pensioen, het lage-inkomensvoordeel voor bepaalde werknemers en andere actuele ontwikkelingen zijn uiteraard opgenomen. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2017.1, geschreven door . De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over roest, jaar 3, inholland, business studies, bedrijfseconomie, basisboek recht, arbeidsrecht & arbeids- sociaalzekerheidsrecht. De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2018.1 biedt u een overzicht van alle actuele regelingen op het gebied van sociale zekerheid: van bijstand tot zorgverzekering en van Wmo tot WIA. Ook levert De Kleine Gids een handig overzicht van de actuele bedragen en percentages. Home > Nederlandse boeken > Recht > Arbeids- en sociale zekerheidsrecht > De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2017.1 Onderwerpen Alternatieve rechtsbedeling en slachtofferhulp Vanzelfsprekend staan in de nieuwste editie de bedragen en percentages die gelden vanaf 1 januari 2...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
9,34 MB
BESTANDSNAAM
De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2017.1.pdf

OMSCHRIJVING

De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2017.1 1e druk is een boek uitgegeven bij Wolters Kluwer Nederland B.V.. ISBN 9789013139976 U wilt snel inzicht in onze sociale zekerheid? In deze Kleine Gids vindt u een heldere uitleg van de belangrijkste wetgeving en de geldende bedragen en percentages. Vanzelfsprekend staan in de nieuwste editie de bedragen en percentages die gelden vanaf 1 januari 2017. U vindt in De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid de belangrijkste sociale zekerheidswetten op een overzichtelijke wijze uitgewerkt. Dit gebeurt in enkele pagina's per wet. Geen wetsartikelen of verwijzingen naar jurisprudentie, maar een heldere uitleg van de werking, strekking en uitvoering van de wet. Belangrijke wijzigingen editie 2017.1 Voor werkgevers die werken met werknemers met een loon tussen de 100% en 125% van het minimumloon bestaat er vanaf 2017 recht op een lage- inkomensvoordeel (LIV). Het voordeel bedraagt # 2.000 per werknemer per jaar als de werknemer tussen de 100% en 110% van het minimumloon verdient en # 1.000 per werknemer per jaar als de werknemer tussen de 110% en 125% van het minimumloon verdient. Met ingang van 1 januari 2017 kunnen UWV, de SVB en gemeenten in meer omstandigheden een waarschuwing geven. De instantie mag bijvoorbeeld volstaan met een waarschuwing als het verstrekken van onjuiste informatie niet geleid heeft tot een financieel voordeel, of het benadelingsbedrag niet hoger is dan # 150. Verder hebben deelnemers en nabestaanden een wettelijk recht op informatie over hun pensioen. Met ingang van 1 januari 2017 wordt deze informatieplicht uitgebreid tot de ex-deelnemers (de slapers), ex-partners en pensioengerechtigden. De Kleine Gids is al jaren een begrip voor iedereen die met de sociale zekerheid te maken heeft; als professional bij de overheid, in de advocatuur of als uitkeringsgerechtigde. Ook studenten werken er graag mee. Voornaamste reden: De Kleine Gids legt ingewikkelde zaken gemakkelijk uit. Tweemaal per jaar verschijnt een nieuwe editie van De Kleine Gids: in maart en augustus.

Wil je het boek lezen?De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2017.1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2017.1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN