Hoe overleef ik met/zonder jou ?

Hoe overleef ik met/zonder jou ? - Francine Oomen | Nextbestfoodprocessors.com

...: Hoe overleef ik met/zonder jou? Naam van de auteur: Francine Oomen Uitgever: Van Holkema en Warendorf Jaar van uitgave: 2004 Aantal bladzijden: 157 (B) Vooraf 1 ... Francine Oomen - Hoe overleef ik met/zonder jou? - Ik vind ... ... . Waarom heb je dit boek gekozen? Ik heb al eerder boeken uit deze serie gelezen en dit is een hele leuke serie. Toen dit boek uit kwam heb ik het het boek Hoe overleef ik met/zonder jou is echt een aanrader. het is spannend, boeiend( je leert er dus ook nog wat van) en goed vertelt voor een jaar of 10 t/m 16. het boek gaat over Rosa die allemaal dingen moet doen voor haar zieke overspannen en rouwende moeder. Vergelijken - Hoe overleef ik 7 - Hoe overleef ik met/zond ... Hoe overleef ik met/zonder jou? - Wikikids ... . het boek gaat over Rosa die allemaal dingen moet doen voor haar zieke overspannen en rouwende moeder. Vergelijken - Hoe overleef ik 7 - Hoe overleef ik met/zonder jou? deel 7 uit de succesvolle serie hoe overleef ik (Francine Oomen) (2010) ISBN: 9789045110257 - Het is weer aan tussen Rosa en Neuz. Helaas hangen er donkere wolken in hun z(w)evende… Titel: Hoe overleef ik met/zonder jou? Schrijver: Francine Oomen Illustrator: Annet Schaap Uitgeverij: Querido ISBN: 978904511025 ISBN Ebook:9789045117928. E-book in Kobo Plus is gratis voor abonnees: Het verhaal. Rosa's moeder is depressief. Ze komt haar kamer niet uit en zorgt niet meer voor haar kinderen. Rosa zorgt voor het gezin. hoe overleef ik met/zonder jou? schrijver:Francine Oomen tekenaar: Annet Schaap uitgeverij:van Holkema& Warendorf Hoofdpersonen. Rosa, Heleen (de moeder Rosa), Rosa's vriendje Neuz, Rosa's vrienden Jonas en Esther, Alexander (de stiefvader van Rosa) Samenvatting. Let op! Eclaire Francine Marie Oomen (Laren, 27 maart 1960) is een Nederlandse schrijfster, illustratrice en ontwerpster.. Oomen heeft de Academie voor Industriële Vormgeving in Eindhoven gedaan, waar ze in 1983 afstudeerde. In 1990 verscheen Saartje en Tommie op de boerderij, haar allereerste boek.Saartje en Tommie was een boek voor kleuters, later begon Oomen te schrijven voor wat oudere kinderen. Bij Hoe overleef ik met/zonder vrienden kreeg men bij de eerste oplage een Hoe overleef ik-vriendschapsbandje.Het was een roze bandje met de tekst: HOI - NO FEAR - HOI - BE YOURSELF - HOI - THE MAGIC IS IN THE DOING erop. Dit zijn citaten uit het boek. In het boek geeft Rosa het armbandje in een envelop aan Esther. Externe link Op zoek naar artikelen van Hoe Overleef Ik? Artikelen van Hoe Overleef Ik koop je eenvoudig online bij ...

INFORMATIE

AUTEUR
Francine Oomen
DIMENSIE
12,47 MB
BESTANDSNAAM
Hoe overleef ik met/zonder jou ?.pdf

OMSCHRIJVING

Het is weer aan tussen Rosa en Neuz. Helaas hangen er donkere wolken in hun z(w)evende hemel. Rosa's moeder is erg down na Alexanders dood en Rosa heeft haar handen vol aan het huishouden en aan haar broertje, Appie Garnaal. Dankzij Neuz kan ze alles aan, denkt ze... maar nóg een verhuizing? Weg van Neuz? Alweer een andere school? En een wel héél behulpzame buurman?Met veel survivaltips, e-mails en MSN! Voor iedereen met/zonder verkering, met/zonder depri-moeder en met/zonder masker.

Wil je het boek lezen?Hoe overleef ik met/zonder jou ? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Francine Oomen. Lezen Hoe overleef ik met/zonder jou ? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN