Het schaampaard

Het schaampaard - Kees van Kooten | Nextbestfoodprocessors.com

...an Malsen; Ewald Spieker] -- Een paard durft haar behoefte niet in het openbaar te doen; gelukkig weet een meisje raad ... Het schaampaard | De Slegte ... . Prentenboek met een tekst op rijm. Een paard durft haar behoefte niet in het openbaar te doen; gelukkig ... U vindt Het schaampaard in PDF, ePUB, MOBI. Voorgelezen door Kees van KootenHet Schaampaard rept, en wel op rijm,van een paard met een geheimen van een kauw die, eloquent,wel tien Engelse woorden kentdus heeft dit boek een Happy End.Op deze cd kun je niet alleen luisteren naar het verhaal dat wordt voorgelezen door Kees van Kooten, maar vind je ook ... Bureau ISBN - Het schaampaard ... .Op deze cd kun je niet alleen luisteren naar het verhaal dat wordt voorgelezen door Kees van Kooten, maar vind je ook een bijzondere karaoke-versie. 1999: Het Schaampaard (prentenboek op rijm, bedoeld voor kinderen vanaf ongeveer 9 jaar, met illustraties van Willem van Malsen) 2000: De complete modermismen (heruitgave van 'Meer dan alle modermismen') 2000: Annie; 2001: Hilaria; 2003: Tijdelijk nieuw (columns) 2003: Letterlust (met Ewald Spieker) 2004: Alle modermismen ooit (met 60 ... Het Schaampaard - Kees & Kasper Van Kooten in Paagman Het Schaampaard - Kees & Kasper Van Kooten in Paagman Het Schaampaard - Kees & Kasper Van Kooten in Paagman Het ... Met zijn diepe kleurenprenten,fraaie grafische accenten,kleine taalexperimenten,lijkt dit boek als aangewezenom hardop voor of zelf te lezen.Het Schaampaard rept, en wel op rijm, van een paard met een geheim,eni van een kauw die, eloquent,wel tien Engelse woorden kent dus heeft dit boek een Happy End. Het kinderboek Het Schaampaard is een aantal jaar geleden door Kees geschreven en vervolgens door vader en zoon op luister-cd gezet, in het kader van de Kinderboekenweek deze week. Het schaampaard Kees van Kooten. 0. Verschenen in 1999 bij Uitgeverij De Harmonie B.V. Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0. Junior Topics 0 Genre Kind & Jeugd Aantal pagina's 40 Uitgeverij Uitgeverij De Harmonie B.V. Laatste editie 27 oktober 1999 ISBN...

INFORMATIE

AUTEUR
Kees van Kooten
DIMENSIE
7,27 MB
BESTANDSNAAM
Het schaampaard.pdf

OMSCHRIJVING

Voorgelezen door Kees van KootenHet Schaampaard rept, en wel op rijm,van een paard met een geheimen van een kauw die, eloquent,wel tien Engelse woorden kentdus heeft dit boek een Happy End.Op deze cd kun je niet alleen luisteren naar het verhaal dat wordt voorgelezen door Kees van Kooten, maar vind je ook een bijzondere karaoke-versie. Hierbij mag je zélf de tekst van het Schaampaard en de Kauw voorlezen uit het bijgesloten boekje, de karaoke-tekst staat schuingedrukt. Luister goed naar de muziek en de geluiden en doe hun stemmen na of verzin ze zelf. Veel plezier... en schaam je niet! Met muziek van Kasper van Kooten en Thomas Bank.

Wil je het boek lezen?Het schaampaard in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kees van Kooten. Lezen Het schaampaard Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN