Dit doet even pijn

Dit doet even pijn - Adam Kay | Nextbestfoodprocessors.com

...oor op een werkweek van 97 uur, beslissingen over leven en dood, een constante vloed aan lichaamssappen en een budget dat eerder gepast lijkt voor een turfsteker ... Dit doet even pijn eBook: Kay, Adam, Keesmaat, Dennis ... ... . Welkom in het leven van een arts in opleiding. Kay, Adam - Dit doet even pijn (2018) Oorspr. titel: This is Going to Hurt (© 2017 Adam Kay) - Genre: Dagboek, Humor, non-fictie - Aantal pag.: 201 Uit het dagboek van een jonge dokter Zeg je vrienden en familie maar vaarwel. Bereid je voor op een werkweek van 97 uur, beslissingen over leven en dood, een constante vloed aan lichaamssappen en een budget dat eerder gepast lijkt voor e ... bol.com | Dit doet even pijn, Adam Kay | 9789044636727 ... ... . Bereid je voor op een werkweek van 97 uur, beslissingen over leven en dood, een constante vloed aan lichaamssappen en een budget dat eerder gepast lijkt voor een turfsteker. Lees „Dit doet even pijn Uit het dagboek van een jonge dokter" door Adam Kay verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Zeg je vrienden en familie maar vaarwel. Bereid je voor op een werkweek van 97 uur, beslissingen over leven en dood, een... Vertalingen in context van "Dit doet even pijn" in Nederlands-Frans van Reverso Context: Dit doet even pijn. Lindt, Jeanette van de - Kay, Adam - Tranen van het lachen en het huilen [Recensie] Dit doet even pijn is het dagboek van de jonge arts Adam Kay, die in opleiding is tot specialist in een ziekenhuis in Engeland. Na een voorwoord door Victor Mids, de bekende illusionist en arts, volgt een korte inleiding van de auteur en lezen we in de eerste zin al dat hij inmiddels gestopt is met de opleiding. Dit boek doet even pijn, maar op een belangrijke en noodzakelijke manier.' THE TIMES Samenvatting Zeg je vrienden en familie maar vaarwel. Bereid je voor op een werkweek van 97 uur, beslissingen over leven en dood, een constante vloed aan lichaamssappen en een budget dat eerder gepast lijkt voor een turfsteker. Dit doet even pijn - Adam Kay - Paperback. Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 23.00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20 Dit doet pijn, we herbeleven al die keren dat de deur dicht zat", schrijven de ouders. Een standaardbrief die vorige week naar gedupeerden werd gestuurd omdat ze langer op hun dossiers moeten ......

INFORMATIE

AUTEUR
Adam Kay
DIMENSIE
6,45 MB
BESTANDSNAAM
Dit doet even pijn.pdf

OMSCHRIJVING

Zeg je vrienden en familie maar vaarwel. Bereid je voor op een werkweek van 97 uur, beslissingen over leven en dood, een constante vloed aan lichaamssappen en een budget dat eerder gepast lijkt voor een turfsteker. Welkom in het leven van een arts in opleiding. Tijdens de helse dagen en slapeloze nachten hield cabaretier en voormalig arts in opleiding Adam Kay jarenlang in het geheim een dagboek bij. Zijn verslagen van de frontlinies van het ziekenhuis zijn samengebracht in dit afwisselend hilarische, afschuwelijke en ontroerende boek. Dit doet even pijn vertelt je alles wat je wilt weten over het werk op een ziekenboeg - plus een aantal dingen die je liever níet had willen weten. Mogelijke bijwerkingen: spontane lachstuipen en opwellende tranen. Adam Kay (1980) werkte jarenlang als arts in opleiding, maar is tegenwoordig een succesvol cabaretier en scriptschrijver. Zijn debuut Dit doet even pijn werd direct een bestseller in Groot-Brittannië en is inmiddels in vijftien landen vertaald.

Wil je het boek lezen?Dit doet even pijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Adam Kay. Lezen Dit doet even pijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN