Stinkhond gaat naar school

Stinkhond gaat naar school - Colas Gutman | Nextbestfoodprocessors.com

..... Stinkhond woont met zijn vriend Plattekat in een vuilnisbak ... Stinkhond gaat naar school - Vos en Haas - 9789401465526 ... ... . Hij heeft veel zin in zijn eerste schooldag, maar die verloopt heel anders dan Stinkhond had gedacht. De andere honden vinden hem maar vies en raar en willen geen vriendjes met hem zijn. Met veel grappige kleurentekeningen. Vanaf ca. 7 jaar.; By Colas Gutman Dit is Stinkhond. Hij ruikt naar sardientjes en ziet eruit als een gerafeld tapijt. Stinkhond is niet alleen lelijk en dom, maar hij heeft ook e ... Recensie van HeavenLeighBooks over Stinkhond gaat naar ... ... . Stinkhond is niet alleen lelijk en dom, maar hij heeft ook een hart van goud. Vandaag gaat Stinkhond naar school! Zal hij zijn best doen voor de juf? Zal hij mogen meedoen met voetbal in de speeltijd? Maar vooral, zal hij vanavond kunnen voorlezen aan Plattekat? Stinkhond gaat naar school. Trefwoord(en) dieren school pesten. Genre leesboek. Vanaf 8 jaar. Zwerfhond Stinkhond heeft een tombola gewonnen in zijn wijk. Daardoor mag hij naar de deftige Drie-Botjes-School om te leren lezen. Zijn vriend Plattekat helpt hem om een schooltas te vinden en wat schoolspullen. Stinkhond woont met zijn vriend Plattekat in de vuilnisbak en vandaag gaat hij voor het eerst naar school. Hij is heel blij dat hij nu kan leren lezen. De eerste dag verloopt anders dan Stinkhond had verwacht. De andere honden vinden hem maar vies en raar. Ze willen geen vriendjes met hem zijn, behalve hond Labrad...

INFORMATIE

AUTEUR
Colas Gutman
DIMENSIE
3,23 MB
BESTANDSNAAM
Stinkhond gaat naar school.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is Stinkhond.Hij ruikt naar sardientjesen ziet eruit als een gerafeld tapijt.Stinkhond is niet alleen lelijk en dom,maar hij heeft ook een hart van goud.Vandaag gaat Stinkhond naar school!Zal hij zijn best doen voor de juf?Zal hij mogen meedoen met voetbal in de speeltijd?Maar vooral, zal hij vanavond kunnen voorlezen aan Plattekat?

Wil je het boek lezen?Stinkhond gaat naar school in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Colas Gutman. Lezen Stinkhond gaat naar school Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN