Vrijdag

Vrijdag - Shana Gray | Nextbestfoodprocessors.com

...Groningen mogelijk met advies, ondersteuning en verbinding ... Home - Vrijdag & De Bekker makelaardij en hypotheekwinkel ... . In de gemeente Groningen biedt VRIJDAG cursussen, routes en workshops muziek, theater en beeldende kunst. We zijn er voor iedereen, alle leeftijden en elk niveau. Lees meer over VRIJDAG. Naamgeving. De naam vrijdag is afgeleid van Friia's dag. Deze Germaanse naam komt overeen met de Latijnse benaming Dies Veneris, de dag van Venus, genoemd naar de gelijknamige planeet.Deze planeet ontleende zijn naam aan de gelijknamige godi ... Vrijdag - 8 definities - Encyclo ... .Deze planeet ontleende zijn naam aan de gelijknamige godin Venus.De Germaanse godin Friia beschouwde men als dezelfde godin als Venus. Vrijdag kan ook vernoemd zijn naar de Noordse godin Freya. Vrijdag is vrijheid voor familie, vrienden en kinderen! Kidsfun is 400 m2 speelparadijs met Barry de Ballenbak, klimrekken, glijbanen en nog veel meer; ze zijn er wel ev...

INFORMATIE

AUTEUR
Shana Gray
DIMENSIE
5,25 MB
BESTANDSNAAM
Vrijdag.pdf

OMSCHRIJVING

KORT VERHAAL Zeven dagen. Zeven mannen. Om haar doel te bereiken moet Tess hen weerstaan. Op vrijdag maakt ze kennis met mr. Friday... De vader van Tess werd ontslagen bij Diamond Enterprises omdat hij gefraudeerd zou hebben. Tess weet echter zeker dat hij onschuldig is. Jaren later krijgt ze eindelijk de kans om wraak te nemen: ze solliciteert naar de functie van assistent van mr. King, de directeur van het bedrijf. Als ze eenmaal toegang heeft tot alle dossiers zal ze vast haar vaders onschuld kunnen bewijzen. Het sollicitatiegesprek verloopt echter heel anders dan ze had gedacht. Tess wordt geblinddoekt en in een helikopter meegenomen naar een geheime locatie. Daar blijkt dat ze aan wel heel speciale eisen moet voldoen: zeven dagen lang moet ze elke dag een opdracht uitvoeren met behulp van zeven mysterieuze assistenten - één voor elke dag van de week. Tess zal al haar talenten en wilskracht moeten gebruiken om de opdrachten goed uit te kunnen voeren, zonder afgeleid te raken door de onweerstaanbare mannen die haar moeten helpen. Mr. Monday, mr. Tuesday, mr. Wednesday, mr. Thursday, mr. Friday, mr. Saturday en mr. Sunday... Maak in zeven verhalen samen met Tess kennis met deze zeven intrigerende mannen. Kun jij hen weerstaan?

Wil je het boek lezen?Vrijdag in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Shana Gray. Lezen Vrijdag Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN