Recherchebureau Corbijn 1 - De ouders keerden niet terug

Recherchebureau Corbijn 1 - De ouders keerden niet terug - Anne van Doorn | Nextbestfoodprocessors.com

...terug, Anne van Doorn - Paperback - 9789492715005 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser ... Bureau ISBN - Anne van Doorn ... . De ouders keerden niet terug | ISBN 9789492715050 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 'De ouders keerden niet terug, een mysterie' door Anne van Doorn - Onze prijs: €5,00 - Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen Recherchebureau Corbijn Anne van Doorn Volgorde serie en novelle's ook die nog moeten verschijnen n staat voor novelle 1 De ouders keerden niet terug 2 De student die zou trouwen n1 01 De dichter die zichzelf opsloot n1 02 De geliefde die in het veen verdween n1 03 De arts die de weg kwijt was n1 04 Het joch dat grenzen overschreed Lowina de Jong treedt in dienst bij het bureau om te ontdekken dat haar werkgever Robbie Corbijn misschien wel een even groot mysterie is als de zaken die hij onderzoekt. Extra informatie: - De ouders keerden niet terug is het 1e deel met hoofdpersonen Robbie Corbijn en Lowina de Jon ... De ouders keerden niet terug | E-Pulp Publishers ... . Extra informatie: - De ouders keerden niet terug is het 1e deel met hoofdpersonen Robbie Corbijn en Lowina de Jong. Recherchebureau Corbijn - Research & Discover is specialist in onopgeloste mysteries. ... De ouders keerden niet terug . Tien jaar geleden verdwenen de ouders van Ezzet (zeven jaar) tijdens een wandeling in de bossen van het ... De ouders keerden niet terug een mysterie Anne van Doorn. Nederlands | Paperback € 5,00 + 10 punten . Op bestelling, levertermijn 4 à 5 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen ... Recherchebureau Corbijn - Research & Discover is specialist in onopgeloste mysteries....

INFORMATIE

AUTEUR
Anne van Doorn
DIMENSIE
9,38 MB
BESTANDSNAAM
Recherchebureau Corbijn 1 - De ouders keerden niet terug.pdf

OMSCHRIJVING

Tien jaar geleden verdwenen de ouders van Ezzet (zeven jaar) tijdens een wandeling in de bossen van het Noordhollands Duinreservaat. Het Irakese vluchtelingengezin verbleef illegaal in Nederland. Enkele dagen na de raadselachtige verdwijning werd Ezzet ontvoerd. Het lijk van zijn vader werd later zwaar verminkt in de duinen teruggevonden. Deze complexe zaak is altijd een mysterie gebleven. Jaarlijks blijven veel politieonderzoeken onopgelost. Recherchebureau Corbijn - Research & Discover is specialist in onopgeloste mysteries. Zaken waarvoor de politie geen tijd meer heeft en die op de plank blijven liggen. Lowina de Jong treedt in dienst bij het bureau om te ontdekken dat haar werkgever Robbie Corbijn misschien wel een even groot mysterie is als de zaken die hij onderzoekt.

Wil je het boek lezen?Recherchebureau Corbijn 1 - De ouders keerden niet terug in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anne van Doorn. Lezen Recherchebureau Corbijn 1 - De ouders keerden niet terug Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN