Deflatie In Aantocht

Deflatie In Aantocht - Eric Mecking | Nextbestfoodprocessors.com

...ie van de jaren dertig inhielden en voor onze tijd betekenen ... Deflatie in aantocht - De Kritische Belegger ... . Het is slechts een kwestie van tijd eer de deflatie toeslaat. Misschien heeft Hegel ongelijk en leren we wel, maar van onze eigen ervaringen, die we dan als norm nemen, vanuit de arrogante gedachte dat we slimmer zijn dan onze (voor)ouders. Elmer Hogervorst en Eric Mecking zijn auteurs van 'Deflatie in aantocht'. Deflatie In Aantocht 1e druk is een boek van Eric Mecking uitgegeven bij Mets & Schilt. ISBN 9789053306444 Minister van Financi n Gerrit Zalm is o ... Deflatie in aantocht achtste druk - Beleggen ... . ISBN 9789053306444 Minister van Financi n Gerrit Zalm is onaangenaam verrast, en velen met hem, dat de Nederlandse economie weer krimpt en hij kan hiervoor geen verklaring geven. Deflatie in aantocht. De historische achtergronden van de kredietcrisis en de komende grote depressie. Waarom huizen- en aandelenmarkten ineen zullen zakken. Eric Mecking schreef al in 2005 het boek Deflatie in aantocht waarin hij een groot deel van de huidige … Grappig, ik heb "deflatie in aantocht" afgelopen maand uitgelezen. Hun omschrijving van de crisis van 1929 is zeer mooi: hoe veel mensen destijds ook geloofden dat ze de "conjunctuur ove...

INFORMATIE

AUTEUR
Eric Mecking
DIMENSIE
10,48 MB
BESTANDSNAAM
Deflatie In Aantocht.pdf

OMSCHRIJVING

Deflatie In Aantocht 1e druk is een boek van Eric Mecking uitgegeven bij Mets & Schilt. ISBN 9789053306444 Minister van Financi n Gerrit Zalm is onaangenaam verrast, en velen met hem, dat de Nederlandse economie weer krimpt en hij kan hiervoor geen verklaring geven. Historicus Eric Mecking is helemaal niet verbaasd. Hij voorspelt in zijn boek Deflatie in aantocht - Waarom huizen- en aandelenmarkten ineen zullen zakken dat we het ergste niet achter de rug hebben, maar dat de zwaarste tijd nog moet komen. Dat we nu zelfs aan het begin staan van de grootste economische terugval sinds de jaren dertig, die in combinatie met toenemende vergrijzing zal leiden tot een zware crisis bij Nederlandse pensioenfondsen en het einde van de Nederlandse verzorgingsstaat inluidt. 'De beste Nederlandstalige boeken over economie komen vaak van de hand van niet-economen. Dit boek van historicus Eric Mecking vormt hierop geen uitzondering. Hij onthult op zeer toegankelijke manier hoe groot de gevaren zijn in de huidige financi le markten. Maar de grootste waarde zit in de historische parallellen die Mecking trekt.' - Willem Middelkoop, journalist'Dit is een boek voor iedereen die zich in de potenti le risico's en de geschiedenis van het beleggen wil verdiepen. Wat mij betreft gaat het tot de klassiekers behoren' - Cees Smit, zelfstandig vermogensbeheerder en broker.Eric Mecking (1959) studeerde geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en is thans werkzaam als informatiespecialist.

Wil je het boek lezen?Deflatie In Aantocht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eric Mecking. Lezen Deflatie In Aantocht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN