Hart voor God

Hart voor God - Joy And Together | Nextbestfoodprocessors.com

...is het, wie zal… Moge hij geven wat uw hart verlangt, en al uw plannen doen slagen… Schep, o God, een zuiver hart in mij, vernieuw mijn geest, maak mij standvastig… Belangrijke mededelingen ontvangen? Toekomst vol van hoop; UPDATE - Belangrijke mededeling(en) i ... Oefening om Gods Liefde te ervaren ... .v.m. het coronavirus! Eens was ik een vreemd'ling voor God en mijn hart. Ik kende geen schuld en 'k gevoelde geen smart. Ik vroeg niet: "Mijn ziele, doorziet gij uw lot? Hoe zult gij rechtvaardig verschijnen voor God?" Al sprak daar een stem uit de heilige blaân van 't Lam, met de zonden der wereld belaân, ik zocht bij de kruispaal geen veilige wijk, Hart voor God bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Open je hart voor Gods Woord De Goede Herder laat je nooit in de steek. Hij zal altijd bij je blijven. Hij wil je helpen bij alles wat je onderneemt. Daarom spoort God je aan om elke dag zijn Woord te overdenken en je ... Christenleven: Hart voor God - Beth Moore ... .com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Open je hart voor Gods Woord De Goede Herder laat je nooit in de steek. Hij zal altijd bij je blijven. Hij wil je helpen bij alles wat je onderneemt. Daarom spoort God je aan om elke dag zijn Woord te overdenken en je hierdoor te laten leiden. De woorden van God in je hart Een aantal jaren geleden begon ik met het uit mijn hoofd leren van bijbelteksten. Ik verlangde naar meer kennis van de Schrift en wilde graag een voorraad bijbelteksten in mijn hart opslaan, zodat ik daaruit zou kunnen putten wanneer het maar nodig was. Hoe liefde voor God aan te kweken in het hart van een kind. HET valt in deze tijd echt niet mee om een hechte band met Jehovah God op te bouwen . Zoals voorzegd, leven we in 'kritieke tijden, die moeilijk zijn door te komen'. De meeste mensen hebben „meer liefde voor genoegens dan liefde voor God" (2 Timotheüs 3:1-5). Overdenkingen voor een vrouw naar Gods hart is een fraai uitgevoerd boekje met korte, bemoedigende en praktische overdenkingen. De schrijfster heeft veel levensechte verhalen en illustraties gebruikt om Bijb...

INFORMATIE

AUTEUR
Joy And Together
DIMENSIE
5,57 MB
BESTANDSNAAM
Hart voor God.pdf

OMSCHRIJVING

Dit dagboek neemt je mee op een intrigerende reis langs het veelbewogen leven van David. Hij had een rotsvast geloof, maar was ook eeng woon mens dat fouten maakte. Door alles heen bleef zijn relatie met de Heer groeien en werd hij zelfs een 'man naar Gods hart'.Beth Moore leidt je langs de hoogte- en dieptepunten van Davids leven. Ze geeft je handvatten om zijn levenslessen toe te passen op je eigen omstandigheden. Tijdens jouw reis zul je ontdekken dat het verhaal van David vandaag nog steeds heel relevant is. God heeft ook voor jou bijzondere plannen en Hij wil je helpen om een 'vrouw naar Gods hart' te worden.Een dagboek voor 90 dagen, met ieder dag een bijbeltekst, een overdenking en een afsluitend gebed.

Wil je het boek lezen?Hart voor God in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joy And Together. Lezen Hart voor God Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN