Verslingerd aan jou

Verslingerd aan jou - Rachel Gibson | Nextbestfoodprocessors.com

...ere geheimen uit het verleden van het stadje ... Verslingerd aan jou, Rachel Gibson, R. Gibson - €5.99 op ... ... . Haar geheimen... De antwoorden op haar vragen liggen in het dorpscafé van de familie Hennessy, waar zich ooit een ... Verslingerd aan jou - Rachel Gibson 22 mei 2013 Door Martijn 0 reacties Geplaatst in: Bijna gratis , Bijna gratis chicklit Tags: Bijna gratis , Rachel Gibson , Verslingerd aan jou Maddie Dupree is niet teruggekeerd naar Truly, Idaho om een echtgenoot, een minnaar of iets daar tussenin te vinden. Verslingerd aan jou (Paperback). Maddie Du ... Verslingerd aan jou - YouTube ... . Verslingerd aan jou (Paperback). Maddie Dupree is niet teruggekeerd naar Truly, Idaho om een echtgenoot, een minnaar of iets daar tussenin te vinden.... In "Verslingerd aan jou" geeft Nick de juiste toon en tempo aan deze zwoel klinkende muziek. Vanaf de eerste noten, deeerste maten voel je de fijne vibes. Luister en laat je meeslepen in het ritme, ervaar het plezier om te gaan dansen terwijl je het catchy refrein meezingt.De realisatie van "Verslingerd aan jou" en andere aankomende songs zijn tot stand gekomen door een heel divers Verslingerd aan jou About; Home Trending History Get YouTube Premium Get YouTube TV Best of YouTube Music Sports Gaming Movies TV Shows ... Rachel Gibson is een Amerikaanse chicklit-auteur. In 1998 verscheen haar eerste boek, Simply Irresistible (Gewoonweg onweerstaanbaar), dat meteen een bestseller werd. Sinds haar debuut won de schrijfster al een RITA award, The Golden Heart Award, the National Reader's Choice, Amazon Editor's Top Pick, Publisher Weekly's Quill nominee en Borders bestselling romantic comedy 2006. Verslingerd aan jou Maddie Dupree is niet teruggekeerd naar Truly, Idaho om een echtgenoot, een minnaar of iets daar tussenin te vinden. Maddie is teruggekomen om de waarheid te vinden en wil eindelijk eens duidelijkheid over de duistere geheimen uit het verleden van het stadje. Verslingerd aan jou | ISBN 9789045204321 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Maddie Dupree is niet teruggekeerd naar Truly, Idaho om een echtgenoot, een minnaar of iets daar tussenin te vinden. Maddie is teruggekomen om de waarheid te vinden en wil eindelijk eens duidelijkheid over de duistere geheimen ui...

INFORMATIE

AUTEUR
Rachel Gibson
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Verslingerd aan jou.pdf

OMSCHRIJVING

Maddie Dupree is niet teruggekeerd naar Truly, Idaho om een echtgenoot, een minnaar of iets daar tussenin te vinden. Maddie is teruggekomen om de waarheid te vinden en wil eindelijk eens duidelijkheid over de duistere geheimen uit het verleden van het stadje. Haar geheimen...De antwoorden op haar vragen liggen in het dorpscafé van de familie Hennessy, waar zich ooit een ramp voltrok. Maddie is vastbesloten zich door niets of niemand in de weg te laten staan. En al helemáál niet door Mick Hennessy met zijn ravenzwarte haar en hemelsblauwe ogen.Iedereen in Truly weet dat de Hennessy-mannen even onbetrouwbaar als onweerstaanbaar zijn, en Mick is daarop geen uitzondering. Zijn vader was een rokkenjager en een hartenbreker die veel ellende veroorzaakte en zelfs twee gezinnen verwoestte. Tot nu toe heeft Mick zich in toom weten te houden, maar zodra hij Maddie in het vizier krijgt, met haar weelderige figuur en haar verleidelijke lippen, raakt hij onmiddellijk verslingerd aan haar.Maddie bewaart haar geheim zorgvuldig, maar als Mick ontdekt wat de ware reden van haar terugkeer is, breekt de hel in Truly los.

Wil je het boek lezen?Verslingerd aan jou in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rachel Gibson. Lezen Verslingerd aan jou Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN