Zijnspiraties

Zijnspiraties - Antoine van Staveren | Nextbestfoodprocessors.com

... Het draait vanzelf om haar planeet en lijkt haar natuurlijkerwijs trouw te zijn ... zijnspiraties | Leef Intens ... . Antoine van Staveren is auteur van 3 boeken over en met HSP: 'Bewust-er-zijn met hooggevoeligheid', 'Hartsverhalen voor iedere HSP' en 'Zijnspiraties'. Antoine is oprichter van EszenzZ Centre (2006), het eerste en enige integrale gezondheidscentrum in Nederland voor hooggevoeligheid (HSP), bewustwording en persoonlijke ontwikkeling te Amsterdam. Uit het boek: Zijnspiraties.-Antoine van Staveren-Geplaatst: 30-10-2017 12:02: ... Zijnspiraties - Antoine van Staveren | Boeken.com ... . Uit het boek: Zijnspiraties.-Antoine van Staveren-Geplaatst: 30-10-2017 12:02:04. Permalink. Reacties: (0) In je kracht staan. Als het gevoel ontstaat om daadwerkelijk voor jezelf te kiezen in alles wat je doet en bent, ontstaat de warme kracht van de innerlijke en uiterlijke creatie. Uit het boek: Zijnspiraties. Geplaatst: 04-04-2018 10:16:33. Permalink. Reacties: (0) Praten is de start! Praten over dat wat in je leeft is een essentiële start om bevrijd te kunnen worden van innerlijke lasten. Soms is dat lastig als we in de opvoeding hebben geleerd om maar beter onze mond te houden....

INFORMATIE

AUTEUR
Antoine van Staveren
DIMENSIE
12,12 MB
BESTANDSNAAM
Zijnspiraties.pdf

OMSCHRIJVING

Je bent niet dat wat anderen denken.Je bent niet dat wat anderen zeggen.Je bent niet dat wat anderen frustreert.Je bent niet dat wat anderen als pijn ervaren.Je bent niet de onkunde van andermans gedrag.Het is van hen.Volg als persoon de innerlijke beweging van het hart.Volg die beleving en je volgt je eigen waarheid.Zo zal de liefde jou gaan volgen.Aan de hand van universele voorbeelden, die veel hsp's maar ook andere mensen zullen herkennen, geeft Antoine van Staveren in dit boekje handreikingen om met bepaalde situaties om te gaan, zoals: leed uit het verleden, de innerlijke criticus en oordelen van anderen. Tevens geeft hij zijn visie over het leven weer. Het zijn inspiraties die je laten onderzoeken, kracht geven, de eigenwaarde versterken en het (zelf)vertrouwen laten groeien.

Wil je het boek lezen?Zijnspiraties in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Antoine van Staveren. Lezen Zijnspiraties Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN