Lola geeft zich bloot

Lola geeft zich bloot - Rachel Gibson | Nextbestfoodprocessors.com

...e zuiderlijk/amerikaanse, iet wat uitvergrote humor maakt dat het je regelmatig een glimlach ontlokt en het geeft je een goed gevoel ... Lola geeft zich bloot | Boeken ... . Ook in dit laatst vertaalde boek van haar komt de typische man/vrouw verhouding weer naar voren. Lola geeft zich bloot. door Rachel Gibson. Geef je mening Voltooi je recensie. Vertel lezers wat je ervan vond door dit boek te beoordelen en recenseren. Beoordelen * Je hebt het beoordeeld * 0. 1 ster - Ik vond het niks 2 sterren - Niet leuk 3 sterren - Wel in orde 4 sterren - Ik vond het leuk 5 sterren - Ik vond het gewel ... bol.com | Lola geeft zich bloot (ebook), Rachel Gibson ... ... . 1 ster - Ik vond het niks 2 sterren - Niet leuk 3 sterren - Wel in orde 4 sterren - Ik vond het leuk 5 sterren - Ik vond het geweldig. Geschreven bij Lola geeft zich bloot. Ik begrijp dat je niet van een omslagontwerp(st)er kan verwachten dat ze elk boek leest waarvoor ze de cover mag samenstellen. Maar wanneer het vrouwelijke hoofdpersonage reeds op de flaptekst ...

INFORMATIE

AUTEUR
Rachel Gibson
DIMENSIE
6,67 MB
BESTANDSNAAM
Lola geeft zich bloot.pdf

OMSCHRIJVING

De pers over Rachel Gibson:‘Herkenbaar, fijn en sexy. Rachel Gibson op haar best.’ – LIFESTYLELOG.NL‘Vermakelijk, sexy, grappig en snel!’ – BOL.COM‘Een mooie mix van drama, liefde en humor.’ – NBD BIBLIONAls ex-lingeriemodel Lola Carlyle hoort dat een aantal zeer onthullende foto’s van haar rondzwerven op internet, duikt ze onder op het luxe jacht van vrienden om in de anonimiteit – en in de zon – te wachten tot het stof neerdaalt. Een goed plan, totdat op een dag Max Zamora aan boord klimt en het jacht claimt, hij werkt immers voor de overheid.Gek genoeg vertelt Max de waarheid – hij was undercover, maar is ontdekt en dus is hij op de vlucht. Alsof deze situatie al niet moeilijk genoeg is, wordt hij nu geconfronteerd met een zeer boze, maar bloedmooie vrouw. Hij kent Lola uit de media – nauwelijks gekleed op covers van modebladen. Maar in levende lijve is ze nog mooier. Lola is onweerstaanbaar, vanaf haar blonde hoofd tot de topjes van haar gelakte kleine teennagels. Max vindt haar sexy, prachtig... en ongelooflijk irritant. En dat zelfs voordat ze het jacht opblaast!Rachel Gibson is een New York Times-bestsellerauteur van sensuele romans vol humor en pit. Haar boeken worden wereldwijd verslonden. Als ze niet schrijft, gaat ze graag varen met meneer Gibson, of is ze op schoenenjacht.

Wil je het boek lezen?Lola geeft zich bloot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rachel Gibson. Lezen Lola geeft zich bloot Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN