Hartstocht

Hartstocht - Coby Kremer | Nextbestfoodprocessors.com

...furious storm which beats fiercely and wildly upon the embattled rock whilst power is like the rock itself, which remains silent and unmoved through it all ... hartstocht - (passie) - etymologiebank.nl ... . op HartsTocht Psychosociaal therapie kan je helpen bij een proces van bewustwording, verwerking en integratie van moeilijke dingen in je dagelijks leven. Dit traject kun je vergelijken met een reis waarbij iemand samen met jou optrekt. De start van een nieuw avontuur! Onderweg in het leven kun je met allerlei vragen geconfronteerd worden. Wie Hartstocht en passie hebben gemeen dat ze intense, heftige en overheersende gevoelens zijn, die de persoon in kwestie vol overgave en zeer toegewijd ... bol.com | Hartstocht (ebook), Tila Pronk | 9789035138704 ... ... . Wie Hartstocht en passie hebben gemeen dat ze intense, heftige en overheersende gevoelens zijn, die de persoon in kwestie vol overgave en zeer toegewijd maken. Maar bij hartstocht kan die overgave op dat moment, tijdelijk, of regelmatig terugkerend, maar niet noodzakelijkerwijs constant zijn. Terwijl ... Toneelgroep Hartstocht maakt met een creatief groepje acteurs geheel eigen muzikale toneelstukken voor het hele gezin. Na ons eerste stuk "Ach, arme Isabel" spelen we nu het vrolijke "Het lelijke jonge Deentje" over het interessante leven en werk van de beroemde sprookjesschrijver H.C. Andersen....

INFORMATIE

AUTEUR
Coby Kremer
DIMENSIE
5,94 MB
BESTANDSNAAM
Hartstocht.pdf

OMSCHRIJVING

Verlang jij naar meer verdieping in je leven?Dit werkboek helpt je op een inspirerende manier in beweging te komen. Je wordt uitgenodigd om op een frisse manier in je eigen verhaal rond te lopen. Te kijken en te proeven. Dit doe je met behulp van verschillende creatieve (schrijf-)technieken, vragen en opdrachten. Zo breng je op een originele manier je eigen levensweg in kaart.Hartstocht is een pelgrimstocht met je pen: een prachtige en doeltreffende manier om in verbinding te komen met jezelf en om de onmisbare relatie met je hemelse Vader te intensiveren. Aan het eind van dit werkboek heb je een uniek reisdocument van je persoonlijke levensreis in handen.Met gratis schriftje!

Wil je het boek lezen?Hartstocht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Coby Kremer. Lezen Hartstocht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN