Kind, beloof me dat je de kogel kiest

Kind, beloof me dat je de kogel kiest - Florian Huber | Nextbestfoodprocessors.com

...an de Tweede Wereldoorlog in Duitsland, toen veel Duitse burgers zelfmoord pleegden uit wanhoop en ontreddering over de nederlaag van de nazi's ... Kind, beloof me dat je de kogel kiest | Boeken ... . Kind, beloof me, dat je de kogel kiest. by klaskedejong on zondag, oktober 9, 2016 Vorig weekend heb ik een boek uitgelezen, waar ik al maanden geleden in begonnen ben. Ik had het echter aan de kant gelegd, omdat ik er beroerd van werd. Het gaat over een verzwegen hoofdstuk uit de Duitse geschiedenis. Kind, beloof me dat je de kogel kiest. Kind, beloof me dat je de kogel kiest. september 26, 2017 Redactie. By Redactie. september 26, 2017. 0 ... Kind, beloof me dat je de kogel kiest van Florian Huber ... ... . Kind, beloof me dat je de kogel kiest. Kind, beloof me dat je de kogel kiest. september 26, 2017 Redactie. By Redactie. september 26, 2017. 0. 0 Shares. Auteur: Florian Huber. Een confronterend boek over een onderwerp waarover decennia lang werd gezwegen. Op 30 april 1945 schoot Adolf Hitler zich in Berlijn een kogel door het hoofd. Buy Kind, beloof me dat je de kogel kiest 01 by Huber, Florian, Palm, Marianne (ISBN: 9789048849925) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Kind, beloof me dat je de kogel kiest. Luister 14 dagen gratis Kind, beloof me dat je de kogel kiest. 3.86 7 5 Schrijver: Florian Huber. Beschikbaar als e-book. Een confronterend boek over een onderwerp waarover decennia lang werd gezwegen. Op 30 april 1945 schoot Adolf Hitler zich in Berlijn een kogel door het hoofd. Kind, beloof me dat je de kogel kiest : Duitsland 1945 en de ondergang van gewone mensen. Aan: Typ de naam van één of meer vriend(en). Onderwerp: Bericht: Sluit venster. Boek ......

INFORMATIE

AUTEUR
Florian Huber
DIMENSIE
11,10 MB
BESTANDSNAAM
Kind, beloof me dat je de kogel kiest.pdf

OMSCHRIJVING

'Literaire geschiedschrijving in de ware zin des woords.' ***** NRC HANDELSBLAD Op 30 april 1945 schoot Adolf Hitler zich in Berlijn een kogel door het hoofd. Op hetzelfde moment begaven zich tijdens het binnentrekken van het Rode Leger in het stadje Demmin honderden mensen naar rivieren en bossen om zich daar van het leven te beroven. Hele families werden weggevaagd, ouders doodden hun kinderen. Demmin is slechts één van de vele voorbeelden: in het hele land werden duizenden mensen bevangen door de zelfmoordepidemie. Dit boek is gebaseerd op dagboeken, brieven, verslagen en herinneringen, en gaat vooral over de ondergang van gewone mensen. De massazelfmoorden van 1945 zijn tot op de dag van vandaag een verdrongen hoofdstuk in de contemporaine geschiedenis. Vele tientallen jaren lang had niemand ook maar enige belangstelling voor het psychisch lijden van de achterblijversen naaste verwanten.Florian Huber (1967) heeft geschiedenis en economie gestudeerd. Hij woont in Hamburg en schrijft draaiboeken en historische nonfictieboeken. Voor zijn documentaires over gebeurtenissen uit de recente geschiedenis, zoals de Val van de Muur, de aanslag in 1972 op het Olympisch dorp en de aanslagen van 11 september 2001, heeft hij talrijke prijzengekregen.

Wil je het boek lezen?Kind, beloof me dat je de kogel kiest in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Florian Huber. Lezen Kind, beloof me dat je de kogel kiest Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN