De vrouw in de koelkast

De vrouw in de koelkast - Gunnar Staalesen | Nextbestfoodprocessors.com

... in de koelkast van Gunnar Staalesen. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Lees „De vrouw in de koelkast" door Gunnar Staalesen verkrijgbaar bij Rakuten Kobo ... De vrouw in de koelkast | Boeken ... . In Stavanger gaat privédetective Varg Veum op zoek naar de offshore-werker Arne Samuelsen. Arne zelf is spoorloos, maar ... Gezien de titel van deze lichtvoetige thriller wacht de lezer natuurlijk op het moment dat de detective de koelkast van Arne opent en daarin het lichaam van een vrouw aantreft. Hospita Eliassen gooit zich uiteraard in de nerven en moet opgevangen worden, maar onze doortastende speurneus zet onmiddellijk wat tandjes bij en rust niet voor de zaak is ... De vrouw in de koelkast eBook door Gunnar Staalesen ... ... . Hospita Eliassen gooit zich uiteraard in de nerven en moet opgevangen worden, maar onze doortastende speurneus zet onmiddellijk wat tandjes bij en rust niet voor de zaak is opgelost. De vrouw in de koelkast. In Stavanger, een stad die gebukt gaat onder de snel opkomende olie-industrie en de daarmee samenhangende Amerikaanse bedrijfscultuur, zoekt privédetective Varg Veum de offshore werkende Arne Samuelsen. De man is spoorloos, maar in de koelkast van zijn appartement treft Veum wel een onthoofd vrouwenlijk aan. Waar is de man en wie is het lijk? 'De vrouw in de koelkast' door Gunnar Staalesen - Onze prijs: €6,00 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis De vrouw in de koelkast. In Stavanger gaat privédetective Varg Veum op zoek naar de offshore-werker Arne Samuelsen. Arne zelf is spoorloos, maar in de koelkast van ...

INFORMATIE

AUTEUR
Gunnar Staalesen
DIMENSIE
6,76 MB
BESTANDSNAAM
De vrouw in de koelkast.pdf

OMSCHRIJVING

In Stavanger gaat privédetective Varg Veum op zoek naar de offshore-werker Arne Samuelsen. Arne zelf is spoorloos, maar in de koelkast van zijn flat vindt Veum wel een onthoofd vrouwenlijk. Tijdens zijn onderzoek wordt hij geconfron­teerd met de groeiende macht van de onderwereld van Stavanger, die zijn zoektocht naar Samuelsen probeert te dwarsbomen. Maar Varg Veum zou Varg Veum niet zijn als hij zich door hen laat tegenhouden.

Wil je het boek lezen?De vrouw in de koelkast in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gunnar Staalesen. Lezen De vrouw in de koelkast Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN