Lyonesse 1 - De Tuin van Suldrun

Lyonesse 1 - De Tuin van Suldrun - Jack Vance | Nextbestfoodprocessors.com

...en van haar ambitieuze vader, koning Casmir, besteed zijn ... bol.com | Suldrun's Garden (ebook), Jack Vance ... ... ... De Tuin van Suldrun is het eerste deel van de vermaarde Lyonesse trilogie, het Fantasy magnum opus van Jack Vance. De Tuin van Suldrun is deel 52 van de digitale editie van Het Verzameld Werk van Jack Vance, uitgegeven door Spatterlight in het jaar van de honderdste geboortedag van de schrijver. Vertaling: Annemarie van Ewyck. Beschrijving. Eerste boek: De tuin van Suldrun. Ver weg en lang gelede ... bol.com | Lyonesse 1 - De Tuin van Suldrun (ebook), Jack ... ... . Eerste boek: De tuin van Suldrun. Ver weg en lang geleden… Nu voor eeuwig verzonken onder de eindeloze golven van de Atlantische Oceaan, waren de Oude Eilanden eens het domein van halflingen en mensen, van grimmige kastelen en weelderige paleizen, van baldadige elfen en vileine heksen en elkaar aftroevende magiërs. De Tuin van Suldrun by Jack Vance, 9781619472822, available at Book Depository with free delivery worldwide. Lyonesse 1 - De Tuin van Suldrun.pdf PUBLICEER DATUM maart 2017 SCHRIJVER Jack Vance ISBN 9781619471672. DOWNLOAD ONLINE LEZEN. De Pnume: Tschai, Boek 4 'Nummer 49' van Ted Dekker is het eerste deel van de nieuwe tweedelige serie 'Zegels van waarheid', in de stijl van zijn eerdere serie 'De Cirkel'. De tuin van Suldrun (Engels: Suldruns Garden) is een boek geschreven door Jack Vance.In De Tuin van Suldrun beschrijft Jack Vance een episode uit de geschiedenis van Lyonesse , waarin magie, avontuur en allerlei verwikkelingen door elkaar lopen.Lyonesse verscheen als avonturenroman in 1982, na een reeks boeken waarin Vance steeds minder liet gebeuren De Tuin van Suldrun. door Jack Vance. Lyonesse (Book 1) Geef je mening Voltooi je recensie. Vertel lezers wat je ervan vond door dit boek te beoordelen en recenseren. Beoordelen * Je hebt het beoordeeld * Lyonesse 1 - De tuin van Suldrun Jack Vance. 26. Verschenen in 1996 bij Meulenhoff Boekerij. Gelezen 33 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 5 Favoriet 2 Recensies 0. Literatuur & Romans Topics 0 Genre Literatuur & Romans Uitgeverij Meulenhoff Boekerij Laatste editie 31 maart 1996 ISBN 9789029046954 + Gelezen in 2005: Jack Vance - De tuin van Suldrun. Beschrijving. In een tijd voor Koning Arthur wordt er in de koninklijke familie van Lyonesse, een van de bakkele...

INFORMATIE

AUTEUR
Jack Vance
DIMENSIE
5,43 MB
BESTANDSNAAM
Lyonesse 1 - De Tuin van Suldrun.pdf

OMSCHRIJVING

In een tijd voor Koning Arthur wordt er in de koninklijke familie van Lyonesse, een van de bakkeleiende koninkrijken die samen de mythische archipel der Oude Eilanden uitmaken, een prinses geboren. Suldrun groeit op tot een ietwat dromerig meisje aan wie noch de complexe hofintriges, noch de uithuwelijkingsplannen van haar ambitieuze vader, koning Casmir, besteed zijn. Wanneer Suldrun naar een vergeten deel van de paleistuin verbannen wordt, begint een weergaloos avontuur waarin Grootmeester Jack Vance ons op zijn unieke manier meeneemt van de kerkers van kasteel Haidion naar het betoverde Woud van Tantrevalles met zijn scharen halflingen, heksen, trollen en menseneters; van de wispelturige elfen van de Thripsey Schoei naar de landhuizen van wedijverende magiërs en het onneembare kasteel Tintzin Fyral.De Tuin van Suldrun is het eerste deel van de vermaarde Lyonesse trilogie, het Fantasy magnum opus van Jack Vance.De Tuin van Suldrun is deel 52 van de digitale editie van Het Verzameld Werk van Jack Vance, uitgegeven door Spatterlight in het jaar van de honderdste geboortedag van de schrijver. Vertaling: Annemarie van Ewyck. Omslagillustratie: Luc Desmarchelier.

Wil je het boek lezen?Lyonesse 1 - De Tuin van Suldrun in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jack Vance. Lezen Lyonesse 1 - De Tuin van Suldrun Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN